reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Kolorowa mama duzo milosci i szczęscia na nowej drodze życia
Piękni, młodzi,zakochaniWszystkiego najlepszego!dużo dużo szczęścia i miłości!Hej kochane nadrabiam was powoli dziekuje za miłego słowa, cieszę sie z udanych wizyty !
Dzien przerywałam a teraz zostają mi tylko dwa ciężkie dni do wyjazdu teściów i zaczynam zyc [emoji16]
Podrzucam obiecana fotkę [emoji8] ściskam Was i cudownego dnia życzę !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Natalijka;)
Zaciekawiona BB
KolorowaMama dużo szczęścia i miłości. :*
A jeżeli chodzi właśnie o to toxo to macie koty?
Bo ja mam 2, nie wychodzące. I z wyników wyszło że nigdy nie przechodziłam i aktualnie jestem zdrowa.
I najgorsze że rodzice mi trują że mam się ich pozbyć a tego nie chce.
Co o tym sądzicie?
Bo ja mam 2, nie wychodzące. I z wyników wyszło że nigdy nie przechodziłam i aktualnie jestem zdrowa.
Co o tym sądzicie?
kolorowaMama
Dziekuje kochane [emoji8]
U mnie nie zapraszając kapke lepiej z Mdłościami pojawiają sie z rana pozniej jest okej [emoji5]
Problem mam ostatnio, taki ze totalny brak apetytu [emoji58]
U mnie nie zapraszając kapke lepiej z Mdłościami pojawiają sie z rana pozniej jest okej [emoji5]
Problem mam ostatnio, taki ze totalny brak apetytu [emoji58]
A mnie złapała ogromna chęć na ciasto jogurtowe z truskawkami.. Od kilku dni za mną chodzi
Wiem że nie powinnam przy mojej diecie ale zrobiłam i właśnie się piecze
Gorzej jak nie wyjdzie bo mam strasznie kiepski piekarnik... Normalnie chyba kołtun na głowie mi się zrobi
Wiem że nie powinnam przy mojej diecie ale zrobiłam i właśnie się piecze
Gorzej jak nie wyjdzie bo mam strasznie kiepski piekarnik... Normalnie chyba kołtun na głowie mi się zrobi
reklama
Paraplu
KolorowaMama dużo szczęścia i miłości. :*
Co o tym sądzicie?
Kochana toxo i koty to bzdura totalna o zabobon ktory daaaaano temu zostalo obalony!!! Nigdy w zyciu nie pozbywaj sie czlownkow rodziny a koty nimi sa.
Strasznie mi wku*wia szerzenie tych falszywych informacji a w szczegolnosci kiedy robia to lekarze. Biedne koty cierpia przez brak aktualnej wiedzy.
Toxo rownie dobrze mozesz zlapac jedzac zle umyte owoce i warzywa. Wiele kobiet niemajacych nigdy kota mialo lub ma toxo. Koty same w sobie sa bezpieczne. Chodzi tylko o kuwete. Aby zarazic sie toxo kupa musialaby lezec w kuwecie dluzej niz 3 dni, musialabys sprzatac kupe rekami i nie umyc potem rak.
Wystarczy, ze kuwete bedzie codziennie sprzatal Twoj maz lub Ty w rekawiczkach i potem umyc rece.
Na prawde podstawowe zasady higieny wystacza
A koty ucaluj :*
9tc [emoji7]