reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja mam 2 psy i obe tez moga miec rozne choroby i pasozyty. Wystarczy je odrobaczac co 3 miesiace i muc rece jak ma sie do czynienia z kupa :)
Moja Megus jeszcze nosi pampersy w domu bo uczy sie kontroli na robieniem kupy.

9tc [emoji7]

reklama
Wiecie ja w pierwszej ciazy poprosiłam o badanie na toxo i nie zrobili
I teraz zapomniałam zapytać ale przy następnej wizycie poproszę
Ufff dla mnie to stres tez
Mamy kota ale wiem, ze to moze rownież być z i nich rzeczy
Maz od początku zajął sie kuweta
Wiec ja nawet nie podchodzę
W pierwszej ciazy jak go nie było to zakładałam rękawiczki i maskę na buzie i tak wyciągałam
Ktoś mi powiedział, ze ten pył ze żwirku uważać
Ile w tym prawdy nadal nie wiem??!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu tak też myślałam. My mamy młode kotki i tak pomyślałam żeby kupić taki zestaw dla kotów żeby nauczyły się załatwiać swoje potrzeby wprost do wc więc z tym już by nie było problemu.
A moi rodzice to tacy właśnie trochę starej daty dlatego może tak gadają. Ale wkurza mnie to że nie rozumieją właśnie tego ze zwierzęta to tez domownicy a nie pierwszy lepszy kot.
Ucałowałam Pusię i Czarusia. ;) również przesyłają buziaki. :D

reklama
no właśnie ja jestem z warszawy ...ale jak patrzyłam ceny np. w szpitalu praskim to bez 3 badań których nie mogłam znaleźć wychodzi 210zł. w niektórych laboratoriach jak np. w szpitalu bródnowskim mają jakieś pakiety, że jest taniej. A niestety to lekarza gin na nfz ciężko się dostać....jakieś kosmiczne terminy...i powiem wam, że ja sama płacę za siebie Zus i tylko złość człowieka bierze, że takie pieniądze idą, a za wszystko i tak trzeba płacić jak chcesz normalnie się leczyć lub być w odpowiednim czasie pod opieką lekarza.
Jak jestes z wawy to idz do przychodni na abrahama 16 tam jest dwoch ginow Rutkowski do ktorego nie ma zapisow idziesz z biegu i wchodzisz tego dnia i Adamski do ktorego czeka sie od 3 dni do max tygodnia zalezy kiedy chcesz miec wizyte.

KolorowaMama dużo szczęścia i miłości. :*
A jeżeli chodzi właśnie o to toxo to macie koty?
Bo ja mam 2, nie wychodzące. I z wyników wyszło że nigdy nie przechodziłam i aktualnie jestem zdrowa.
I najgorsze że rodzice mi trują że mam się ich pozbyć a tego nie chce.
Co o tym sądzicie?
Przede wszystkim z kotami chodzi o to ze jak jedza surowe miesa to w ich odchodach pozniej moga byc pasozyty dlatego trzeba zakladac rekawiczki. Ja mialam w poprzedniej ciazy dwa koty, sprzatalam im i jakos zyje i moj syn tez. Teraz mam jednego i tez mu sprzatam w rekawiczkach zawsze potem myje rece, ale to akurat trzeba robic za kazdym razem. Nigdy kota bym sie nie pozbyla z powodu ciazy. To jakis mit z epoki kamienia lupanego. A tokso mozna miec od surowych mies, owocow morza, niemytych owocow warzyw itd.

Do góry