Natalijka;)
Zaciekawiona BB
Kim. , wszystkie tuli internetowe. Trzymaj się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mi jeszcze kiedy test zrobilas?Aniay dzięki za próbę wyliczeniaOm miałam 3.04 a zaszlam 27.04 co wiem na 100% bo innej opcji nie byłocykle mam 30 dniowe.no i nie wiem jak to liczyc
Liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Czyli tak naprawdę czas ciąży jest mniej więcej dwa tygodnie dłuższy niż "wiek" zarodka. Na internecie jest dużo kalkulatorów ciąży zobacz sobie z ciekawości.Hej HappyBabyMama,gratulacje
Lui mój gin to chyba do 3 miesiąca pierwszej ciąży robił dopochwowe bo mówił ze przez powłoki brzuszne niewiele zobaczy wcześniej. Nie wiem co za głupek z tego lekarza,niektórych piersi bolą a innych nie i to niewiele o ciąży powie.nie denerwuj się i myśl pozytywnie
Dziewczyny ja dalej nie wiem jak wy liczycie te tygodnie ciąży,to się liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki?a jeśli ja wiem ze zaszlam zaraz przed kolejną miesiaczka której już nie dostałam to ma ktoś pomysł jak to liczyć?