reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witaj Nutka 13. Ja tez jeszcze z szoku nie wyszłam że po raz 3 zostanę mamą. Mąż z synem sie cieszą, córka lat 12 nie rozmawia ze mną od piątku, jak się dowiedziała. Potrzebuje czasu żeby się z tym oswoić.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam kobiety my wczoraj wróciliśmy z weekendu w górach dzisiaj odpoczywamy bo nogi bolą po chodzeniu po Szczelińcu.

Ja mam ten + ze moje dziewczynki mają 5 i 4 lata i jak na ten wiek nie wiedzą co będzie się działo aczkolwiek wiedzą i się cieszą wiedzą że mama nie może dźwigać biegać itp. I pilnują tego przez cały czas rewolucja będzie jak będzie ogromny brzuch a potem jak pojawi się maluszek teraz cały czas wymyślają imiona... miłej niedzieli Wam życzę a my dalej remont kuchni mamy więc do roboty calusy

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam witam i o zdrowie pytam :D dołączam też do Was, bo mam termin na 1 lutego, więc jak maleństwo się pospieszy, to też będę styczniową mamą :D Wizyta u lekarza dopiero 10 czerwca, ale już 2 kreseczki na 3 testach są :D

Wiem że minie ale to trochę potrwa jak narazie 7 tydzień troche mnie mdli ale reszta ok teraz wszystkie wyniki w tygodniu trzeba zrobić,i czekać

Witam, mamusie dawno mnie,nie byl...
Witam nowo przybyte mamusie :)
Sluchajcie kochane czy tez tak macie, ze w nocy czesto chodzicie do wc i jesc wam sie chce? No ja juz mam tak kolejna noc....

Hej kobietki.
Jakie tabletki można brać na ból głowy? Bo mnie strasznie boli od rana i się zastanawiam jakie można brać i czy w ogóle można.

Paracetamol. Mnie przedwczoraj bolala i sie wlasnie pytalam w aptece co moge wziac.

9ewnvfxmgto5niho.png

Witam, mamusie dawno mnie,nie byl...
Witam nowo przybyte mamusie :)
Sluchajcie kochane czy tez tak macie, ze w nocy czesto chodzicie do wc i jesc wam sie chce? No ja juz mam tak kolejna noc....
Ja to bardziej żywotna w nocy jestem niz w dzień. Latam do łazienki co chwile bo mam straszne mdłości i wymioty mnie męczą.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie na razie żadne nudności nie męczą, ale u mnie to wcześnie jeszcze... mam nadzieje, że może maleństwo da mi żyć i może łagodnie przejdę ciążę... w mojej rodzinie raczej nie ma problemów.
Natalijka, na ból głowy to tylko Paracetamol.

Do góry