reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam,
Wygląda na to, że i ja zostanę styczniową mamą. Piątek, 13tego okazał się szczęśliwy - zobaczyłam dwie kreski :-) Wczoraj u lekarza zobaczyliśmy naszą niespełna 3mm kropkę.
Termin chyba 18 stycznia.
To jest moja druga ciąża. Mam ponad rocznego łobuziaka.
W pierwszej ominęły mnie mdłości, zachcianki i humorki. Jak do tej pory też czuje się ok i mam nadzieję, że tak pozostanie (obym nie zapeszyła).
Podobno rower jest ok - ale trzeba uważać ze względu na możliwy upadek.
Ja korzystam ze stacjonarnego, ale patrzę się żeby puls nie skoczył powyżej 140.

reklama
Ja kawe przestałam pic kilka mc z powodu żołądek strasznie mnie bolał takze wszelkie energetyki i kawe odstawiłam takze mam to z głowy :)

Umieram dzis na ból pleców [emoji30] i pochodzilam drugi dzien po sklepach i chyba przesadziłam bo krzyż mi pęka [emoji58] i apetyt coraz mniejszy jakby, niby głodna ale nie wiem na co mam ochotę co wezmę to mi rośnie w gębie ehhh

MiMeMi witaj [emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki kochane jestem juz po..serduszko bije i wszystko jest ok.ginekolog pprzepisal mi prenatal uno takie z imbirem ponoć ma pomoc na mdlodsci no i kazał mi jesc na sucho nie popijać żeby zminimalizowac wymioty a ja nie potrafię bo jak nie popijam to mi wszystko rośnie w buzi

Dziewczyny pilna pomoc. Co moge brac na zapalenie cewki moczowej?! Czuje, ze mnie cholerstwo znow lapie :( a chce uniknac brania silnych lekow. Wiem, ze woda z cytryna i zurawina pomagaja. Cos jeszcze?

Paraplu myślę że warto lekarza zapytać ale ja jak miałam jakaś infekcje w poprzedniej ciąży to dostałam antybiotyk duomox podobno bezpieczny w ciąży.
Czy któraś z Was korzysta już z jakiś aplikacji ciążowych i może jakaś polecić?szukam i na nic się zdecydować nie mogę.
Brzusio gratulacje dla Twojego serduszka:)

Aniay super link !

Paraplu chyba żurawina teraz to najlepsze ja tez często sie borykam z tym problemem zawsze pomagał mi termofor na którym siadłam ale teraz raczej nie wskazane nagrzewanie takze duzo pij zeby sikać i żurawina

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pilna pomoc. Co moge brac na zapalenie cewki moczowej?! Czuje, ze mnie cholerstwo znow lapie :( a chce uniknac brania silnych lekow. Wiem, ze woda z cytryna i zurawina pomagaja. Cos jeszcze?
Może nasiadówki w wodzie z rumiankiem.rumianek ma właściwości przeciwzapalne u przeciwbakteryjne

reklama
Dziekuje
Paraplu myślę że warto lekarza zapytać ale ja jak miałam jakaś infekcje w poprzedniej ciąży to dostałam antybiotyk duomox podobno bezpieczny w ciąży.
Czy któraś z Was korzysta już z jakiś aplikacji ciążowych i może jakaś polecić?szukam i na nic się zdecydować nie mogę.
Brzusio gratulacje dla Twojego serduszka:)
Dziekuje:)

Do góry