reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
Monika 3 po co napisałaś o kebabie, teraz ja też chcę
Ann89
u całkiem odwrotnie. W pierwszej ciąży ochota na mięcho, kwaśne i ostre i była dziewczynka. W drugiej ciąży myślałam że mnie coś rozerwie jak czegoś słodkiego nie zjadłam no i chłopak był niestety z tym słodkim zostało mi do dnia dzisiejszego co kiedyś słodycze mogły nie istnieć :\Pytanie do mam Dziewczyny powiedzcie czy sprawdziło wam się w poprzednich ciązach ze jedliście słodkie to była dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk ?
Rosana super że teściowa na parkitce pracuje. Będziesz miała super opiekę Rodzilam tam synka i mimo wcześniejszych złych wspomnień było całkiem fajnie.
Co do Płacheckiego to słyszałam że dobry i miły, tylko znajoma mi kiedyś mówiła że ani razu nie przyszedł do niej jak leżała przed porodem na patologii i pozniej po porodzie zapytać Jak się ma. Widział ją tylko na obchodzie i uśmiechał się tylko z daleka.
kiedy on przyjmuje?
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Natalijka;)
Zaciekawiona BB
Jutro o 9:30 mam gina. Trzymajcie za mnie kciuki. liczę na usłyszenie serduszka.
Ann89
Natalijka kciuki zapewnione daj znać po wizycie.
szkoda że na BB na telefonie nie widać suwaczków
szkoda że na BB na telefonie nie widać suwaczków
Jutro o 9:30 mam gina. Trzymajcie za mnie kciuki. liczę na usłyszenie serduszka.
Trzymam kciuki :*
Danutka24
Trzymamy kciuki i czekamy na relacje [emoji4]Jutro o 9:30 mam gina. Trzymajcie za mnie kciuki. liczę na usłyszenie serduszka.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Dziewczyny, a jak jest u Was z piciem kawy? Ja w pierwszej ciąży miałam odrzut, a w tej wypije, słabą, z dużą ilością śmietanki i cukru.
kolorowaMama
U mnie kochana w ostatniej ciazy sie nie sprawdziło jadłam kwaśne j ostre i wyskoczyła dziurka [emoji12][emoji12][emoji12]
Sukienkę mam u mamy schowana takze przy okazji jak bede cykne fotkę i sie pochwale [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sukienkę mam u mamy schowana takze przy okazji jak bede cykne fotkę i sie pochwale [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
malami25
U mnie nie ma mowy o kawie, a straszny kawosz byłam. Nie mogę, bo zaraz mi niedobrze i od razu słabo się robi. Juz tydzień jestem bez.Dziewczyny, a jak jest u Was z piciem kawy? Ja w pierwszej ciąży miałam odrzut, a w tej wypije, słabą, z dużą ilością śmietanki i cukru.
A tak z innej beczki, właśnie czekam w kolejce do gina... Ależ mnie strach zżera... Pewnie kolo 17 wejdę.
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom