reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mi sie sprawdzilo ale troche inaczej. Nie mialam ochoty na slodkie ale na kielbase. I urodzil sie chlop. Ale to tak ok polowy ciazy sie objawilo.

Ja tez podchodze na luzie. Nie wiem pi co badac bete i nie lece do lekarza. Pojde jakos w przyszlym tyg bo powinien byc zarodek. I potrzrbuje skiero na hormony tarczycowe. Potem na luzaka. Nie bede chodzic wiecwj niz minimum do elkqrza. Max te 3obowiazkowe usg wystarcza.

Ja w ciąży z córką cukierki po kieszeniach nosilam bo często mi cukier spadal. Z synem pomidory, mieso i frytki to bylo główne menu po którym nie leciałam zaraz do łazienki. A teraz jem pomidory i popijam sok pomarańczowy i zagryzam czekolada.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

@asiz gratulacje, jak mnie cieszą takie wiadomości !! :))) i już nie martw się kochana !
@aniay dzięki za sposób na owsiankę !! proste a takie genialne z tą mikrofalówką , wcześniej nigdy nie chciało mi się tyle gotować,a tu rach ciach i gotowe, dodałam jogurt naturalny i truskawki iiiiii załatwiłam się, co za ulga ;p dzięki wielkie !!
Ja to jem mięso i zagryzam słodkim, w pierwszej ciąży jadłam wszystko i był syn :) u mnie w rodzinie w ogóle przewaga chłopaków, moi rodzice mają 6 wnuków i 1 wnuczkę tylko ;)

to widze nie ma na to reguły :) U mnie ci co wiedza to tylko pytają a do czego cie bardziej ciągnie slodkie czy kwasne :) a ja odpowiadam do niczego bo jak na wszystko patrze bo mi sie jesc odechciewa :p

Nawet jesli ma to ajkies znaczenie to przeciez jest zawczesjie zeby plod mial wplyw na nasze preferencje

reklama
Do góry