reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mi sie sprawdzilo ale troche inaczej. Nie mialam ochoty na slodkie ale na kielbase. I urodzil sie chlop. Ale to tak ok polowy ciazy sie objawilo.

Ja tez podchodze na luzie. Nie wiem pi co badac bete i nie lece do lekarza. Pojde jakos w przyszlym tyg bo powinien byc zarodek. I potrzrbuje skiero na hormony tarczycowe. Potem na luzaka. Nie bede chodzic wiecwj niz minimum do elkqrza. Max te 3obowiazkowe usg wystarcza.

Ja w ciąży z córką cukierki po kieszeniach nosilam bo często mi cukier spadal. Z synem pomidory, mieso i frytki to bylo główne menu po którym nie leciałam zaraz do łazienki. A teraz jem pomidory i popijam sok pomarańczowy i zagryzam czekolada.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

@asiz gratulacje, jak mnie cieszą takie wiadomości !! :))) i już nie martw się kochana !
@aniay dzięki za sposób na owsiankę !! proste a takie genialne z tą mikrofalówką , wcześniej nigdy nie chciało mi się tyle gotować,a tu rach ciach i gotowe, dodałam jogurt naturalny i truskawki iiiiii załatwiłam się, co za ulga ;p dzięki wielkie !!
Ja to jem mięso i zagryzam słodkim, w pierwszej ciąży jadłam wszystko i był syn :) u mnie w rodzinie w ogóle przewaga chłopaków, moi rodzice mają 6 wnuków i 1 wnuczkę tylko ;)

to widze nie ma na to reguły :) U mnie ci co wiedza to tylko pytają a do czego cie bardziej ciągnie slodkie czy kwasne :) a ja odpowiadam do niczego bo jak na wszystko patrze bo mi sie jesc odechciewa :p

Nawet jesli ma to ajkies znaczenie to przeciez jest zawczesjie zeby plod mial wplyw na nasze preferencje

reklama
Do góry