reklama
Kum
Fanka BB :)
Mi sie sprawdzilo ale troche inaczej. Nie mialam ochoty na slodkie ale na kielbase. I urodzil sie chlop. Ale to tak ok polowy ciazy sie objawilo.
Ja tez podchodze na luzie. Nie wiem pi co badac bete i nie lece do lekarza. Pojde jakos w przyszlym tyg bo powinien byc zarodek. I potrzrbuje skiero na hormony tarczycowe. Potem na luzaka. Nie bede chodzic wiecwj niz minimum do elkqrza. Max te 3obowiazkowe usg wystarcza.
Ja tez podchodze na luzie. Nie wiem pi co badac bete i nie lece do lekarza. Pojde jakos w przyszlym tyg bo powinien byc zarodek. I potrzrbuje skiero na hormony tarczycowe. Potem na luzaka. Nie bede chodzic wiecwj niz minimum do elkqrza. Max te 3obowiazkowe usg wystarcza.
olivka85
Ja w tamtej ciazy nie mialam potrzeby jedzenia slodyczy i wyszedl chlopak, w tej tez mnie nie ciagnie.Pytanie do mam Dziewczyny powiedzcie czy sprawdziło wam się w poprzednich ciązach ze jedliście słodkie to była dziewczynka a jak kwaśne to chłopczyk ?
Ja w ciąży z córką cukierki po kieszeniach nosilam bo często mi cukier spadal. Z synem pomidory, mieso i frytki to bylo główne menu po którym nie leciałam zaraz do łazienki. A teraz jem pomidory i popijam sok pomarańczowy i zagryzam czekolada.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
ankamaz
@asiz gratulacje, jak mnie cieszą takie wiadomości !! )) i już nie martw się kochana !
@aniay dzięki za sposób na owsiankę !! proste a takie genialne z tą mikrofalówką , wcześniej nigdy nie chciało mi się tyle gotować,a tu rach ciach i gotowe, dodałam jogurt naturalny i truskawki iiiiii załatwiłam się, co za ulga ;p dzięki wielkie !!
Ja to jem mięso i zagryzam słodkim, w pierwszej ciąży jadłam wszystko i był syn u mnie w rodzinie w ogóle przewaga chłopaków, moi rodzice mają 6 wnuków i 1 wnuczkę tylko
@aniay dzięki za sposób na owsiankę !! proste a takie genialne z tą mikrofalówką , wcześniej nigdy nie chciało mi się tyle gotować,a tu rach ciach i gotowe, dodałam jogurt naturalny i truskawki iiiiii załatwiłam się, co za ulga ;p dzięki wielkie !!
Ja to jem mięso i zagryzam słodkim, w pierwszej ciąży jadłam wszystko i był syn u mnie w rodzinie w ogóle przewaga chłopaków, moi rodzice mają 6 wnuków i 1 wnuczkę tylko
Bridget Jones
U mnie było odwrotnie,ciągnęło mnie do słodyczy, cała ciąże mogłam jeść tylko lody a wyszedł synek
asia_muffinkowa
Zaciekawiona BB
A ja od dwóch dni żywię się tylko paluszkami słonymi. one jedyne wchodzą i zostają
reklama
Ja od kilku dni mam straszną ochotę na drobiowego kebaba z frytkami i sosem czosnkowym.