Dzieki byle szybko do drugiego trymestrubrzusio spróbuj zwykłej wody i zobacz czy też mdłości po niej. ale myślę że to taki okres że po wszystkim będą nudnosci
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Spróbuje dziekiBrzusio ja mam po każdej wodzie nudności moze sprobuj jakiegos soku...
Ja pije jabłkowy i chyba jedyne co mi sie nie zbiera na wymioty i nudności..
Mamy roczniaków wcale wam sę nie dziwię że zastanawiacie się jak sobie dacie radę z dwójką maluchów. Mój w styczniu będzie miał prawie 4 lata i sama się zastanawiam jak dam sobie radę hehe
Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość
Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?
Ann ja jestem z okolic Częstochowy w Częstochowie pracuje i studiuje
Ps. Znasz moze jakiegos gin. Na nfz do ktorego kozna sie umowic na konkretna godzine a nie czeka sie miliony lat?
Paraplu
Fanka BB :)
Hej Styczniowki
ale Wam zazdroszcze tych USG. Moje pierwsze dopiero w sobote. Na prawde podziwiam kazda ktora docyduje sie na dziecko majac juz przynajmniej jedno male w domu no dla mnie jestescie jakimis hirołsami u mnie bez zmian, spiaczka ciazowa na calego. Wczoraj popoludniu 4-godzinna drzemka a o 23 juz padalam ze zmeczenia, spalam 9 godzin i sie nie wyspalam, poszlam sie przez to zdrzemnac dzisiaj o 13 i wstalam...pol godziny temu!!!!
Borze zielony, od tego spania odlezyn dostane [emoji23]
ale Wam zazdroszcze tych USG. Moje pierwsze dopiero w sobote. Na prawde podziwiam kazda ktora docyduje sie na dziecko majac juz przynajmniej jedno male w domu no dla mnie jestescie jakimis hirołsami u mnie bez zmian, spiaczka ciazowa na calego. Wczoraj popoludniu 4-godzinna drzemka a o 23 juz padalam ze zmeczenia, spalam 9 godzin i sie nie wyspalam, poszlam sie przez to zdrzemnac dzisiaj o 13 i wstalam...pol godziny temu!!!!
Borze zielony, od tego spania odlezyn dostane [emoji23]
Hej dziewczyny! Niestety źle wiadomości. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę po 72 h. W piątek była dokładnie 27500 a dzisiaj 38000. Więc wzrosła tylko 40% przez 72h. Dzwoniłam do mojej gin żeby skonsultować wyniki i kazała mi przyjechać dzisiaj wieczorem na wizytę. Ale niestety już nie nastawiam się na dobre wieści.
weronika87
Asiz trzymaj się dopóki nie byłaś u lekarza to miej nadzieje ze będzie dobrze.. trzymamy kciuki i czekamy na wiadomość. . Głowa do góry
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Hej kochane
Ja wody piłam duzo ok 2 litrów ale ostatnie 2-3 dni mi nie wchodzi.
Asiz trzymam kciuki i nie trać nadziei, jesteśmy z Toba.
Ja dzis dzien na pełnych obrotach ubrać mojego B to ślubu to było wyzwanie [emoji36] dziad uparty bardziej niż diabeł !
Cały dzien lataliśmy dopisać na ostatni guzki weselne sprawy takze byle do 10tego [emoji7]
Buziam was bardzo :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wody piłam duzo ok 2 litrów ale ostatnie 2-3 dni mi nie wchodzi.
Asiz trzymam kciuki i nie trać nadziei, jesteśmy z Toba.
Ja dzis dzien na pełnych obrotach ubrać mojego B to ślubu to było wyzwanie [emoji36] dziad uparty bardziej niż diabeł !
Cały dzien lataliśmy dopisać na ostatni guzki weselne sprawy takze byle do 10tego [emoji7]
Buziam was bardzo :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej dziewczyny! Niestety źle wiadomości. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę po 72 h. W piątek była dokładnie 27500 a dzisiaj 38000. Więc wzrosła tylko 40% przez 72h. Dzwoniłam do mojej gin żeby skonsultować wyniki i kazała mi przyjechać dzisiaj wieczorem na wizytę. Ale niestety już nie nastawiam się na dobre wieści.
Srednio sie znam ale przy takich wartosciach beta juz chyba zwalinia?