reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Brzusio ja mam po każdej wodzie nudności moze sprobuj jakiegos soku...
Ja pije jabłkowy i chyba jedyne co mi sie nie zbiera na wymioty i nudności..

Mamy roczniaków wcale wam sę nie dziwię że zastanawiacie się jak sobie dacie radę z dwójką maluchów. Mój w styczniu będzie miał prawie 4 lata i sama się zastanawiam jak dam sobie radę hehe

Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość :)

Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?

Ann ja jestem z okolic Częstochowy:) w Częstochowie pracuje i studiuje ;)

Ps. Znasz moze jakiegos gin. Na nfz do ktorego kozna sie umowic na konkretna godzine a nie czeka sie miliony lat?:)

Hej Styczniowki :)

ale Wam zazdroszcze tych USG. Moje pierwsze dopiero w sobote. Na prawde podziwiam kazda ktora docyduje sie na dziecko majac juz przynajmniej jedno male w domu :) no dla mnie jestescie jakimis hirołsami :D u mnie bez zmian, spiaczka ciazowa na calego. Wczoraj popoludniu 4-godzinna drzemka a o 23 juz padalam ze zmeczenia, spalam 9 godzin i sie nie wyspalam, poszlam sie przez to zdrzemnac dzisiaj o 13 i wstalam...pol godziny temu!!!!
Borze zielony, od tego spania odlezyn dostane [emoji23]

Hej dziewczyny! Niestety źle wiadomości. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę po 72 h. W piątek była dokładnie 27500 a dzisiaj 38000. Więc wzrosła tylko 40% przez 72h. Dzwoniłam do mojej gin żeby skonsultować wyniki i kazała mi przyjechać dzisiaj wieczorem na wizytę. Ale niestety już nie nastawiam się na dobre wieści.

Hej kochane

Ja wody piłam duzo ok 2 litrów ale ostatnie 2-3 dni mi nie wchodzi.

Asiz trzymam kciuki i nie trać nadziei, jesteśmy z Toba.

Ja dzis dzien na pełnych obrotach ubrać mojego B to ślubu to było wyzwanie [emoji36] dziad uparty bardziej niż diabeł !
Cały dzien lataliśmy dopisać na ostatni guzki weselne sprawy takze byle do 10tego [emoji7]

Buziam was bardzo :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny! Niestety źle wiadomości. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę po 72 h. W piątek była dokładnie 27500 a dzisiaj 38000. Więc wzrosła tylko 40% przez 72h. Dzwoniłam do mojej gin żeby skonsultować wyniki i kazała mi przyjechać dzisiaj wieczorem na wizytę. Ale niestety już nie nastawiam się na dobre wieści.

Srednio sie znam ale przy takich wartosciach beta juz chyba zwalinia? :)

Do góry