reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam wszystkie styczniowe Mamy:-) Mogę do Was dołączyć?
Ja już po pierwszym usg, termin mam na 11.01, słyszałam już bicie serduszka mojej Kruszynki; -) To moja 3 ciąża, ale (mam nadzieję) zostanę po raz drugi , mam rocznego synka. Trochę przeraża mnie tak mała różnica wieku, bo będzie to max 20mcy.
Witamy mala różnica wieku dzieciaki będą za sobą przepadac

Kolorowa super wieści :* Ja mam wizyte 1.06 w dzień dziecka zobacze czy usłysze serduszko dzidziusia juz nie moge się doczekac :)

Bridget Jones oby mineły naprawdę w drugim trymestrze te wymioty bo tyle urodzin przedemna a ja nic nie moge jeść ani patrzec na jedzenie :( Ale mi został tylko miesiąć do końca pierwszego trymestru uby szybko zleciało.

Witam wszystkie nowe styczniówki :)

Ja spędziłam wczorajszy dzień na urodzinach i połowe dnia w pociągu co nie bardzo mnie to zadowoliło .. mdłości ciązowe + choroba lokomocyjna dała bardzo męczący dzień że padłam jak małe dziecko wieczorem ... dzisiaj w pracy od rana i tak do 18.00 :( Dzisiaj mam zamiar wkońcu się ruszyć i zrobić jakiś spacerek nad stawy żeby pooddychać świeżym powietrzem.

ja jak byłam w 5 tyg to nie było jeszcze, od 6 chyba można zobaczyć
Powiem Ci, że to moja druga ciąża, fizycznie póki co mniej zmęczona, ale psychicznie fiksuję co chwila ;p

a od kiedy robi się usg 'po brzuchu', a nie dopochwowe ?

Mi lekarz powiedział że następne usg będzie jeszcze dopochwowe a będzie to już 12 tydzień:rolleyes2::-) :)

p19uyx8dtxm3j0hx.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czy któraś z Was juz widziała serduszko na usg?ja mam wizytę we wtorek i strasznie sie stresuje czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok

Ja już w piątek słyszałam bicie serca mojego Maleństwa;-) nie martw się wszystko będzie dobrze;-) ja póki co po dwóch usg i po usłyszeniu bicia serca a i tak nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży:szok::-D
trzymam za Ciebie kciuki:)

p19uyx8dtxm3j0hx.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,
Widzę, że jest nas już trójka z roczniakami :) ja też się tego boję jak to będzie z dwójką maluchów, ale jestem dobrej myśli.
Co do wymiotów, w pierwszej ciąży wylądowałam w szpitalu z powodu odwodnienia, także bądźcie czujne i nie zwlekajcie. Na szczęście książkowo minęły w II trymestrze. Tym razem łudzę się, że mnie ominą :)

reklama
Do góry