Madziulka890
Aktywna w BB
Asiz a wiesz moze jakie tetno mialo dzieciątko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam wzdęcia znam ten bólja piję wodę niegazowaną, ale dodaję cytryny,jak mam to mięte,imbir,limonkę,może spróbuj ?
ooo to trzeba Ci zorganizować wieczór panieński na forum haha będziemy wklejać nieprzyzwoite rzeczy haha
gratulacje, co masz mieć lepiej ode mnie ja mężatka od 3,5 roku i ku pociesze powiem Ci,że mój mąż po ślubie zmienił się, ale zdecydowanie na lepsze może w sumie nie tyle co po ślubie co po dziecku
Jakie ja mam wzdęcia;((( dzisiaj w nocy nie spałam 2 godz., w brzuchu mi się bulgotało i bolał, mam nadzieję, że z fasolką wszystko dobrze ;((( dzisiaj nawet się nie mogłam załatwić,a cały dzień jadłam dużo warzyw i owoców , nadal czuję mega dyskomfort w brzuchu
Byłam w takim szoku że zabij mnie ale nie pamiętam :-) a na zdjęciu z usg właśnie szukałam ale nie wiem które toAsiz a wiesz moze jakie tetno mialo dzieciątko ?
Już po wizycie! Zryczalam się jak głupia :-) 6 mm szczęścia z bijacym sercem jak dzwon :-)))))) wymiarami odpowiada dokładnie 6 t3d. Czyli ksiazkowo :-) tylko pytanie gdzie ten maluch się schował 4 dni temu??? Nieważne... Ważne że jest :-))) a wyniki betahcg faktycznie przy takim stężeniu już tak nie wzrastają...
Masz rację. To jest bardzo zdrowe podejście. Ale współczuję przejść w poprzednich ciazach. I rozumiem skąd ta powsciagliwoscAsiz super wieści nie ma co się tak denerwować wszystkim. Ja po 3 ciążach wychodzę z założenia co ma być to będzie ( a ciaze wszystkie 3 komplikacje 1 obumarła w 12 tyg 2 rozszczep wargi 3 zdrowa ale krwiaka w macicy) wiec dlatego podchodzę właśnie z takim założenie zrobiłam test pozytywny wyszedł super ale do lekarza idę dopiero 22 czerwca będzie to pewnie 10 tydzień nie robie badań hcg ani żadnych innych właśnie dlatego żeby się nie denerwować jak będzie nie dobrze to będę się denerwować 22 a jak będzie dobrze to 22 będę się cieszyć
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom