reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mnie właśnie w ciąży chce się dużo pić. Poza tym mam niskie ciśnienie, jakbym teraz nie piła, to bym padła... A w domu mam 26 stopni, ehh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy roczniaków wcale wam sę nie dziwię że zastanawiacie się jak sobie dacie radę z dwójką maluchów. Mój w styczniu będzie miał prawie 4 lata i sama się zastanawiam jak dam sobie radę hehe

Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość :)

Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?

Ja już w piątek słyszałam bicie serca mojego Maleństwa;-) nie martw się wszystko będzie dobrze;-) ja póki co po dwóch usg i po usłyszeniu bicia serca a i tak nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży:szok::-D
trzymam za Ciebie kciuki:)

p19uyx8dtxm3j0hx.png
Dzięki cytrynowa może troszkę sie uspokoję jak usłyszę serduszko

A jaka wode kobietki pijecie?bo ja tylko na muszyniance tej lekko gazowanej tylko taka mi wchodzi przy moich nudnosciach

reklama
brzusio spróbuj zwykłej wody i zobacz czy też mdłości po niej. ale myślę że to taki okres że po wszystkim będą nudnosci

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry