reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Anula! Az tak? To wasze pierwsze dziecko (przepraszam ale nie.moge was ogarnac ) moze nie dorosl do.roli ojca. Moj maz tez mi nerwow naszarpal jak sie mial Igor urodzic. Ale w pore sie chlopina ogarnal. Bo juz mu tez rozwodem zagrozilam.

reklama
[QUOTE="Moj maz jest niemoliwy. Wasi tez traktuja was jak obłoznie chore?? No nie wytrzymam z nim[/QUOTE]
No mój mąż czasem przegina np wczoraj siedzę i łokcia trzymam na brzuchu a on:" nie trzymaj tak ręki bo ugniatasz bobasa", albo kategorycznie na szpilkach mam nie chodzić bo kobiety w ciąży nie moga :), autem mam jeżdzić wolno - chociaż jak on mnie wiezie to jak wariat, itp czasem śmieszne zdarzenia :)

@katem86 Ja juz nie mam sily sie szarpac i o wszystko prosic... Chodze zestresowana, vzekajac na te wyniki amnio, a on sobie dowcipkuje... To sie stalo nie do wytrzymania... Od dwoch dni go nie ma w domu, nocuje u braci, bo ma z pracy 10 minut tam, a tutaj jedzie godzine... Ciekawe czy jak sie dziecko urodzi to przeprowadzi sie do mamusi, zeby sie wysypisc... Zenada jakas...
@Niezapominaja bedzie dobrze, poczatki sa trudne i wymagaja wiele pracy i cierpliwosci, ale to sa tak fajne, slodkie i wdzieczne dzieci, ze nie da sie ich nie kochac i wynagradzaja cala prace nad nimi z namiastka...
No fakt ze zachowuje sie niepowaznie jak na faceta ktory ma niedlugo zostac ojcem ale prosze cie zastanow sie trzy razy zanim podjemiesz jakas decyzje. A masz ewentualnie jakas pomoc? Dasz sobie rade jak urodzisz?

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ach ;) Sie wie ;)

Zmieniajac temat troche w strone naszych dzidziaków w brzuchach. Rozgladacie sie juz za kołyskami? Ja musze kupic choc na poczatek, bo bede latac z góry na doł z tym moim dzieckiem na pewno. Możecie pokazac co macie na oku? Nie bardzo chce kosz mojzesza powiem szczerze

Ja tez poluje na kosz Mojzesza wlasnie do domku. Na Allegro jest sporo ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula nie wiem co powiedzieć, moze sam nieogarnięcie i sie stresuje tymi wynikami i tak wlasnie reaguje, ze ucieka
Ale bym sie wściekła moze rozmowa pomoże??
Ja juz groziłam rozwodem

Moj by mi oltarz postawil i sie do mnie modlil mam wrazenie
Strasznie mnie to irytuje bo ciąża to nie choroba a ja ogolnie nienawidze bezczynnosci i ciagle sobie szukam zajec jakis. A ten tylko lez i lez. Koszmar jakis. Co to za zycie z tylkiem wlepionym w kanape haha?

Anula nie wiem co powiedzieć, moze sam nieogarnięcie i sie stresuje tymi wynikami i tak wlasnie reaguje, ze ucieka
Ale bym sie wściekła moze rozmowa pomoże??
Ja juz groziłam rozwodem

@maryqska nie wyglada na zestresowanego. A dowcip mu sie tak wyostrzyl, ze szkoda gadac... A to, ze nir dorosl to teraz pewne. Pomocy nie mam zadnej, ale z blizniakami sobie poradzilam to z jednym dzieciatkiem mialabym nie dac rady? Ostatnio z jakims durnym tekstem wyjechac jak go poprosilam, zeby kupil jedzenie dla kota, ze kota by sie pozbyl...(on nie lubi). A ja mu na to, ze najpredzej to sie jego stad pozbede, bo jest najkrotszy stazem...

Witam ale naprodukowałyście.
Anula kochana kiedy wyniki wreszcie ,musi ci być ciężko ale my jesteśmy silne damy rade zawsze wiec podejmnij decyzjię dobrą dla ciebie i dzidziusia.Może faktycznie wylej mu kubeł zimnej wody na głowę(w każdym stopni znaczeniu tego słowa) Dziś pomodlę sie za was za ciebie i za dzidziusia żeby był zdrowy.
Niezapominajka my z moją Amelką też do psychologa jezdzimy bo jak jej skaczą hormony to potrafi być taka inna trudno mi opisać wybuchy płaczu gniewu a za chwilke do rany przyłóż .Psycholog dużo nam pomaga.A wyniki tsh ma różne ciężko jej dobrać dawkę letroxu ,no ale rozwija sie prawidłowo to najważniejsze..
A ta sucha chropowata skóra od urodzenia jest cały czas czego ja nie stosowałam może macie jakieś domowe sposoby bo co do kremów oliwków to już wszystko wypróbowałam.DORADZICIE COŚ?
Jak tam po wizytach meldować sie ...

reklama
Witam ale naprodukowałyście.
Anula kochana kiedy wyniki wreszcie ,musi ci być ciężko ale my jesteśmy silne damy rade zawsze wiec podejmnij decyzjię dobrą dla ciebie i dzidziusia.Może faktycznie wylej mu kubeł zimnej wody na głowę(w każdym stopni znaczeniu tego słowa) Dziś pomodlę sie za was za ciebie i za dzidziusia żeby był zdrowy.
Niezapominajka my z moją Amelką też do psychologa jezdzimy bo jak jej skaczą hormony to potrafi być taka inna trudno mi opisać wybuchy płaczu gniewu a za chwilke do rany przyłóż .Psycholog dużo nam pomaga.A wyniki tsh ma różne ciężko jej dobrać dawkę letroxu ,no ale rozwija sie prawidłowo to najważniejsze..
A ta sucha chropowata skóra od urodzenia jest cały czas czego ja nie stosowałam może macie jakieś domowe sposoby bo co do kremów oliwków to już wszystko wypróbowałam.DORADZICIE COŚ?
Jak tam po wizytach meldować sie ...
@nutka13 nie dziekuje, zeby nie zspeszyc a wyniki dopiero za jakies poltora, dwa tygodnie...ale ten czas sie dluzy, koszmar...

Do góry