ooo kulinarny- super! chętnie z takich blogów korzystam, bo mnie weny raczej do tworzenia brakujeCzoperka, bloga chce kulinarnego. Uwielbiam gotować i dużo gotuje i wymyślam, wiec znajomi mnie namówili bym założyła. Jak już bedzie dzislac wszystko, to Wam podeśle link
ja usg połówkowe mam 7 września to będzie 20+2
co do spania: to ja w sumie zawsze sypiam na lewym boku ale fajnie, że to w sumie zdrowo
olivka nie smuc się, przenosisz swoje złe samopoczucie na swoją małą Istotkę. mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie u Ciebie lepiejA ze mna jest zle psychicznie. Juz polowa ciazy, a ja dalej mam zly nastroj, nie umiem sie cieszyc z tego malca, jestem tym wszystkim zmeczona.
ojej u Ciebie faktycznie niewesoło przytulam mocno i przesyłam moc pozytywnej energii@maryqska nie wyglada na zestresowanego. A dowcip mu sie tak wyostrzyl, ze szkoda gadac... A to, ze nir dorosl to teraz pewne. Pomocy nie mam zadnej, ale z blizniakami sobie poradzilam to z jednym dzieciatkiem mialabym nie dac rady? Ostatnio z jakims durnym tekstem wyjechac jak go poprosilam, zeby kupil jedzenie dla kota, ze kota by sie pozbyl...(on nie lubi). A ja mu na to, ze najpredzej to sie jego stad pozbede, bo jest najkrotszy stazem...
@Niezapominaja myślę, że teraz po zdiagnozowaniu Igora będzie już łatwiej, bo wiecie o co chodzi i dowiecie jak to się "je". Trzymam kciuki, aby wszystko szło ku lepszemu