reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja miałam kołyskę super sprawa, smala stała koło nas, jak mała w nocy płakała to tylko wyciągnęłam rękę i bujalam
Ale
Wlasnie moze spanikowałam nie wiem koło miesiąca zmieniliśmy na łóżeczko zwykle, a dlatego, ze jak raz przyszłam do kołyski to mała tak była obrócona główka ze dotykała boku, gdzie był materiał i ja panika w oczach, ze mała sie udusi
Wiecie tak ze jak dotknie materiału nie bedzie mogła oddychać w tym samym dniu kupiliśmy w sklepie łóżeczko i złożyliśmy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula Malina ma rację, taka reakcja faceta to często bezradność i strach.Oni nie ogarniaja co się dzieje a my codziennie gadamy tylko o ciąży a oni aż tak tego nie czują. Oczywiście chamstwo czy brak pomocy jest nie do zaakceptowania ale może pogadaj z nim na poważnie.
Olivka a masz aż tak zła sytuacje w domu?Pocieszaj się ze za rok będziesz w nowym domu.
Co do kołysek się nie wypowiem bo nie używałam.Tym razem chce łóżeczko które będę mogła przyłączyc do swojego łóżka.

Wlasnie siedzę, pije kawe
Dziecko bawi sie na balkonie
Idę smażyć zaraz placki ziemniaczane
Masakra ale ostatnio jak nie frytki to popcorn
Strasznie jem
Tzn jem tez dobre rzeczy ale mało warzyw ;( zawsze duzo a teraz jakbym miała wstręt do nich

@Marcje daj mi tez jakas wenę
Jutro wlasnie planowałam sam ryż z warzywami ale sama nie wiem
Na kurczaka patrzeć juz nie mogę, jak ktoś mi da kurczaka to sie pozygam, zreszta moje dziecko chyba tez

Niezapominaja, hamak można od dołu przypiąć takimi sznureczkami i wyregulować, żeby się bujał tylko troszkę albo wcale. Ale zawsze to tylko kawałek materiału, pewnie bezpieczniejsza będzie kołyska.

Malina, pięknie piszesz :)

Ja z kolei się obżeram warzywami, bo przebywam teraz u rodziców i za oknem rosną pomidory, papryki, cukinie, dynie, jarmuż, fasolka, ogórki i dłuuugo by wymieniać ;)

Ostatnia edycja:
Ja od zawsze nienawidze kurczaka. Teraz akurat mam ochotę wielka na kebaba oj jakbym wciągnęła takiego calego ❤❤

@Marcje daj mi tez jakas wenę
Jutro wlasnie planowałam sam ryż z warzywami ale sama nie wiem
Na kurczaka patrzeć juz nie mogę, jak ktoś mi da kurczaka to sie pozygam, zreszta moje dziecko chyba tez

A moze jakis gulasz? Rybka? Nie wiem co lubisz. Ja dzisiaj serwowalam lososia z pieczonymi ziemniakami i kalafiorem. Jutro juz mam wyjete mieso na gulasz wolowy (obiecalam chlopakom) a sobie chyba salatke jakas zrobie, moze z kurczakiem. Jakos ostatnio malo miesa jadam (ale kebaba bym wchlonela) albo cheesburgera z maca
Nie mowiac juz ze jak alkoholi nie pijam tak mam ochote na whiskey z lodem taka zimna zimniutenka ❤❤❤

Katem aaaa. Ja od kiedy w ciaze zaszlam to sni mi sie po nocach normalnie ❤❤❤❤

A wracajac do tematu kolysek to takie cudo mi sie spodobalo, znalazlam na allegro i chyba bede zamawiac z pl. Bo taniej wychodzi. Ale jeszcze sie zastanowie czy taki na.pewno chce.
Edit:
Dobra. Nie umiem wkleić linka z telefonu

reklama
Tak gulasz był rybka tez ech
O alkoholu nie wspomnę
W tamtym roku z Teściem piłam whisky a Maz nie bo był po wypadku, zaś w tym roku na odwrót

Do góry