reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej dziewczyny weekendowo!
u nas bylo intensywnie, duzo gosci i znajomych, milo, ale milo tez teraz odpoczac w ciaszy i spokoju : )
na kolacje racuchy, potem serial. a jak pisalyscie o ciescie marchew. to sie rozmarzylam bo tez uwielbiam!
ostatnie 1,5 tyg zostalo mi w pracy. nie wierze : )

reklama
Znajdz na forum liste styczniowych mamus I sie dopisz do watku to cie wciagne na liste.
Co do zamknietego to jest to decyzja ogolu dziewczyn, jak Cie poznamy to dodamy :)
Dodałam się do grupy styczniowe mamusie 2017.. podałam dane ale nie jestem pewna czy to ta lista ;) hehe najwyżej wyląduje w innej grupie

@Slivka
A jak masz diete? Ja jestem bezglutenowatez nie mam lekko. A ze zwracalam wiekszosc rzeczy niemalze do 6mies to pol roku pilam wode soki jadlam glownie warzywa i owoce. Na surowo i gotowane na parze. Teraz to juz nawet czekoladke sobie zrem :)

W pierwszej ciazy wcinalam wszystko a teraz jest tak zupelnie imaczej niz wtedy, ze az sie dziwie sama

Wrocilam. Wykonczona po targach dzieciowych ale zadowolona.(bylam tak zmeczona ze w drodze powrotnej nawet mojemu nie marudzilam I kjak pomylil droge to tez sie nie przejelam)
Mam dwie butelki za free i mnóstwo probek (na szczescie johnsona nie bylo)
Kupiłam zestaw kosmetyków dla maluszka w super cenie I to takich kosmetyków z gornej polki, bez sls, parabenow I innych swinstw I jeszcze probki dorzucili.

Tak sie zastanawiam bo chce karmić piersia to chyba zestaw butelkowy z wypazarka kupie jak już nie bede miala wyboru a jak cos to w medele zainwestuje I bede sciagac.

@Slivka ja tez pierwszy raz w ciąży.
@ Shaer a te cycki murzynki to jakie ciasto? Ja właśnie miałam fazę warzywno - owocowa i wtręt do słodyczy, choć zawsze byłam bardzo slodkozerna. A teraz powoli wraca chęć na coś słodkiego.
Dziś taka pogoda, ze nic się nie chce. Ja właśnie wczoraj odkryłam instaserialomilosci mamygineg i czytałam namiętnie. Wciąga i zdecydowanie wywołuje uśmiech. Polecam zwłaszcza mamom, które są zmuszone do ograniczenia aktywności.

@aniay ja wlasnie od mamy przywiozlam karton butelek zabawek itd. Butelki mam 4 ani razu nie uzyte... tylko smoki wymienic umyc i beda jak nowe.
Starszak nie uzywal butelek a smoka dogebnego tylko 3 mies i zdecydowanienie odrzucal. Krzyczal starsznie i protestowal. Laktatora nie mam i nie kupuje, uprzednio sie nie przydal,a teraz jak bedzie potrzeba wysle chlopa do apteki.

Moj maz dzis grzeczny, kochany, jutro zaprowadzi malego do pkola. Sam z siebie. A ja zauwazylam, ze mi botki przeciekaja...

@katem86 chcesz fotke psa tu czy na bazarku? Mam taka wieczorna niezbyt ladna ale moge wrzucic a za dnia zrobie lepsza

reklama
Do góry