malina4444
Fanka BB :)
Może chodzi o listeriozę w surowej rybie. Podobno groźna dla ciężarówek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny sushi to trawa ryż i ryba wiec jak moze nie byc wegetariańskie? O co wam chodzi z tym sushi bo oryginalne sushi jest z ryba a to chyba nie mięso
A no to to wiem ze moze byc listerioza w surowej rybie i wtedy bez ryby ale to nie to samo jeszcze pieczona wchodzi w grę tak jak piszecie. Ja tez uwielbiam sushi ale teraz sie ograniczam
Wiem ja sie przez to ogólnie ryb bojeOstatnio widziałam reportaż, w którym pokazywali hodowlę łososia norweskiego. Ilość antybiotyków i innego dziadostwa, którym faszeruje się te ryby przyprawia o zawrót głowy.
Witam się po nieobecności.
Kochane nie wiem kiedy nadrobię tyle naskrobalyscie.
Widziałam, ze były wizyty wiec gratuluje a za wszystkie dzisiejsze jeżeli są trzymam kciuki.
Ja umówiłam się prywatnie na przebadnie od a do z [emoji23] idę 6.10 także trzymajcie kciuki.
Mój synuś mało aktywny ale tłumacze to sobie tym, ze jestem w ciągłym biegu :/ w uk jednak leżałam bo nie miałam co robić.
Leci wam siara ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom