reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@kolorowaMama odpocznij troche bo ta przeprowadzka musiala byc naprawde meczaca :)

co do siary to wam juz leci ? a mnie nic czy to znaczy ze nie bede miala pokarmu ?

dziewczyny ja wczoraj pochodzilam po zakupach po silesi i zrobilam blad bo w nocy mnie tak brzuch bolal ze myslalam ze nie wstrzymam . dzisiaj bede utrzymywac swoj zakaz chodzenia

reklama
@yoan.m do Ciebie mam pytanie odnośnie lekarza, tak jak wcześniej pisałyśmy chce urodzić w MSWiA umówiłam się do dr.Lisiaka słyszałaś może coś o nim?

Trochę się wystraszyłam tego szpitala jak przeczytałam o słychu "obudźmy Kasie" bo to właśnie po cc w MSWiA zapadła w śpiączkę ale kurczę idąc tym torem to w każdym szpitalu stało się coś złego.

Dziewczyny na Bydgoszczanach na fb chwała dr. Wolskiego ale jak zobaczyłam, ze wizyta kosztuje 460 zł to zrezygnowałam.

@marlena:) No właśnie mi leci a w pierwszej ciąży sobie tego nie przypominam ... cycki nie urosły ani grama a ciekną [emoji23][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O Dziewczyny sushi to trawa ryż i ryba wiec jak moze nie byc wegetariańskie? O co wam chodzi z tym sushi bo oryginalne sushi jest z ryba a to chyba nie mięso :)
Chyba ze wegetarianie nie jedzą ryby?
wegetarianie nie jedzą mięsa w tym ryb dlatego suszi wegetariańskie to takie bez ryby. ryby pod względem dietetycznym to też mieso :)

moje dziecko wczoraj nie poszło do zlobka babki kazały mi go zabrać bo nie je i ma katar więc chory lekarz powiedział że zdrowy jak ryba po prostu idą mu trójki sam się zdziwił że u nas tak boleśnie i tak długo no i katar jest od miesiąca ale nie infekcyjny. co ja wczoraj z nim się nabiegalam matko myślałam że ten pessar to mi wyskoczy sam. oczywiście spanie tylko w wózku na spacerze i to 40min.moj syn niestety tylko tyle w dzień śpi a chodzi spać o 21. to jakiś terminator. ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama odpocznij troche bo ta przeprowadzka musiala byc naprawde meczaca :)

co do siary to wam juz leci ? a mnie nic czy to znaczy ze nie bede miala pokarmu ?

dziewczyny ja wczoraj pochodzilam po zakupach po silesi i zrobilam blad bo w nocy mnie tak brzuch bolal ze myslalam ze nie wstrzymam . dzisiaj bede utrzymywac swoj zakaz chodzenia

@marlena:) To nie ma zwiazku. Nie stresuj sie na zapas... Jak bedziesz bardzo chciala karmic to bedziesz miala pokarm... Pamietaj, ze nie ma rzeczy niemozliwych...;)

Witam

KolorowaMama witamy z powrotem jakie odczucia bedac w domu?;)

Marlena co prawda ja jestem.tyg. nizej od Ciebie ale narazie nic mi nie leci...

Martynka wspolczuje zabkow:/ my jestesmy na etapie wypadania nielube tego procesu:/
Odpoczywaj dzis, no niestety nasze organizmy juz maja problem z takim szybkim tempie, ja wczoraj wyszlam na zakupy i ja piernicze jak sie meczylam:/

Milego dnia;)

@maryqska nawet powinno sie brać wit D.
@HappyBabyMama wiekszosc sushi jest z surowa ryba, ale może byc sushi z samymi warzywami, jajkiem I to jest nazywane wegetarianskie, bezpieczne opcje rybne to tebktore zostaly poddane obrobce cieplnej. Ja uwielbiam z pieczonym tunczykiem I krewetke w tempurze
@MartynaM ja mojej corce zalatwialam zaswiadczenie do przedszkola ze katar alergiczny I innych dzieci nie zarazi. Może popros o podobne
@kolorowaMama dobrze cie widziec, mi siara z jednej piersi troszeczke leci ale malo, podobno jest rożnie u roznych kobiet.
@marlena:) tak jak mowi Anula, mozesz nie miec siary w ciazy a po urodzeniu bedzie po cyckach cieklo ;)

Sprawdzcie swój dostep do zamknietego. Pisze z komorki wiec pozniej dam linka ale powinien sie na glownym Forum pokazac w sekcji tematow zamknietych. Nazywa sie stycznióweczki 2017.

Ja wczoraj sie 'pokurczylam' w pracy mnóstwo roboty, I szybko szybko I nie Ogarnelam stresu. Brzuch mi twardnial jak glupi, oczywiście wrocilam do domu I spokój. Mlode malo ruchliwe wczoraj ale jak tylko zaczynalam sie martwic to dostawalam kopniaczka.
Niby nie mam ciezkiej pracy ale wykonczona jestem kazdego wieczora, tak bardzo licze ze bede mogla szybko zaczac pracowac z domu.
Pozdrawiam I Zycze dobrego dnia

Witam

KolorowaMama witamy z powrotem jakie odczucia bedac w domu?;)

Marlena co prawda ja jestem.tyg. nizej od Ciebie ale narazie nic mi nie leci...

Martynka wspolczuje zabkow:/ my jestesmy na etapie wypadania nielube tego procesu:/
Odpoczywaj dzis, no niestety nasze organizmy juz maja problem z takim szybkim tempie, ja wczoraj wyszlam na zakupy i ja piernicze jak sie meczylam:/

Milego dnia;)
to prawda masakra już jest niby też brzuch nieduży a jednak. jak to będzie z dużym brzuchem...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana,

Już nie pamiętam wszystkiego co naskrobałyście, więc w skrócie.

@Marcje a ten cybex cloud q to ten rozkładający się? Bo jeden z cybexa można rozłożyć, fajna sprawa jak wkładasz do stelaża wózka, tylko, że jest cięższy od konkurencji :-(

Co do fotelików, to nasz następny 9-25 Axkid ma tez taką gwarancję, że po stłuczce wymianiają (musi być wpis w notatce policyjnej).

@marlena:) w pierwszej ciąży nie leciała mi siara (pod koniec pojawiały się jakby ciemne grudki na sutkach).

Kciuki za wizyty i badania i zdrówka
Miłego dnia wszystkim

reklama
Do góry