reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Z tym jedzeniem to ja sie czasem śmieje, kto jest w ciazy, Ty czy Ja???

A ja najwiecej jem wieczorem
Wróciłam z pracy
Wczoraj zjadłam z 12 sushi, kawałek ciastka i tak mnie zamuliło, ze zrobiłam kanapkę ze smalcem, Maz mnie wysmial, ze jeszcze jem, poszliśmy na gore, ja jakis film, On cos czytał, idziemy spac, a On do mnie, ze głodny, hahahaha a ja w smiech, ze sie ze mnie śmiał, ze jeszcze jem, i ja pojedziesz a On dopiero szedł jeść

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do fotelików, to my będziemy miec Cybex cloud q, podobno sa jedne z najlepszych teraz. Tak w sklepie mi ostatnio powiedzieli. Zreszta teraz sa adaptery i foteliki pasują do większości wózków:)

Co do fotelików, to my po małej stłuczce, musieliśmy wymienić fotelik, ale wtedy ubezpieczenie nam pokrywało i musieliśmy im wyslac zdjecia, ze przecięliśmy pasy w tamtym foteliki

@maryqska witaminę D jak najbardziej można a nawet powinno się. Pewnie masz w suplementach które przyjmujesz dla kobiet w ciazy chyba że nei przyjmujesz nic.
My zamawiamy fotelik maxi Cossi i mamy gwarancje że po kolizji samochodu nawet jak fotelik nie bedzie w zaden sposób uszkodzony to zostanie nam wymieniony na nowy. Marcje jesli chodzi o bezpieczeństwo to wrto patrzec jakie fotelik miał testy robione a nie co pani mówi w sklepie. Zawsze masz przy wszytskich fotelikach stopień w testach jaki zajmuje dany fotelik. :)
no i przez was zamówiłam znowu trzy rzeczy ze smyka... :)

@askl25 współczuję pustki w żołądku, to okropny stan a do tego mąż zajadający przy tobie.... Biedna. Nie ważyłam się ostatnio, więc nie wiem ile przytyłam, ale jeść mi się chce notorycznie i do tego niezdrowo. Kebab, pierogi z mięsem to jest to co sobie wyobrażam jak zaczynam być głodna. Nie robiłam jeszcze glukozy i boje się, że ja też wyląduję na diecie.

@kolorowaMama co u Ciebie, odezwij się.

Byłam dzisiaj z synkiem na pierwszym treningu piłkarskim. Strasznie nas nakręcał i wyszedł szczęśliwy. Niby dobrze, ale jak pomyśle o wożeniu go na kolejne zajęcia to mi się słabo robi. Mamy już karate 2x w tygodniu, angielski, basen, lekcje czytania a teraz to....zwariować można. Zrezygnować chłopak może jedynie z lekcji czytania oczywiście o darowaniu pozostałych pozycji nie ma mowy:baffled:.

Po pracy pojechałam dzisiaj na pazurki. Koleżanka zrobiła mi hybrydę cat eye. Czerwona z przesuwającym się złotym efektem. Niezły czad:-D.

Idę kompać dzieci

reklama
Z tym jedzeniem to ja sie czasem śmieje, kto jest w ciazy, Ty czy Ja???

A ja najwiecej jem wieczorem
Wróciłam z pracy
Wczoraj zjadłam z 12 sushi, kawałek ciastka i tak mnie zamuliło, ze zrobiłam kanapkę ze smalcem, Maz mnie wysmial, ze jeszcze jem, poszliśmy na gore, ja jakis film, On cos czytał, idziemy spac, a On do mnie, ze głodny, hahahaha a ja w smiech, ze sie ze mnie śmiał, ze jeszcze jem, i ja pojedziesz a On dopiero szedł jeść

Sushi... mniam. Mam ochotę,ale te wegetariańskie średnio mnie bawią... [emoji20]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry