reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

My chyba tez fotelik maxi cosi kupimy,chociaż musze poczytać testy bo nie jestem na bieżąco.
@malina4444 nie wiem jak ogarniasz tyle zajęć dzieci:szok: a w sprawie pazurów to nie znam się ale jestem ciekawa jaki to efekt:)
Ja juz dostałam wyniki badań po glukozie i nie wiele rozumiem z tego ale chyba jest ok,zobaczę co powie lekarz.
Za to po tym badaniu mam siniaka na pół ręki bo wkluc się babka nie mogła i boli mnie jak zginam.
Jak u was z przytulaniem?bo u mnie celibat,jakoś się nie składa,ja się czuje ociezala i nie bardzo mam chęć a mój M tez chyba nie za bardzo.Coś czuje ze tak już zostanie do porodu:huh:

reklama
Jak u was z przytulaniem?bo u mnie celibat,jakoś się nie składa,ja się czuje ociezala i nie bardzo mam chęć a mój M tez chyba nie za bardzo.Coś czuje ze tak już zostanie do porodu:huh:
u mnie hormony szalały i mogłabym sie caly czas przytulac, ale teraz mam zakaz od lekarza na wspolzycie, wiec celibat niestety.... :(

@maryqska witaminę D jak najbardziej można a nawet powinno się. Pewnie masz w suplementach które przyjmujesz dla kobiet w ciazy chyba że nei przyjmujesz nic.
... :)

No wlasnie ostatnio nic nie brałam bo co wzięłam witaminy to wymiotuje, mam trzy rożne firmy i musze zajrzeć co maja w składzie

Ogólnie czuje sie osłabiona, ręce bolą, nogi rwą [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Bridget Jones współczuję obolałej ręki i znam ten ból. Teraz dużo lepiej idą pobrania bo jestem na Clexane, ale normalnie to mi nic nie chce lecieć i żyły chowają się- ja sie śmieję, że żyja własnym życiem i wiedzą co robią. My teraz jesteśmy "zarombani". Mój M z glutem, ja chodzę spać o 22. Jeszcze 2 tygodnie temu było dużo przytulanka, teraz libido zminimalizowane prawie do 0. Poza tym przestaję widzieć co mam na dole i coraz trudniej mi ogolić się porządnie, więc to dodatkowy powód dlaczego raczej nie jestem skóra do igraszek. Dla niektórych banalny ale dla mnie bardzo ważny;).

@KIKI83 jeszcze moja córeczka chce chodzić na balet. Obiecuję jej, że oczywiście pójdzie ale może w przyszłym roku.:) Poza tym do mnie też już doszedł kocyk, ten mniejszy z Colorstories, jest śliczny, kupiłam tez rożek:biggrin2:.

Czy kolorowa jest już w Polsce, przeglądając szybko posty, rzuciło mi sie, ze ktoś gratulował jej udanego lotu. Nie mam czasu nadrobić więc nie wiem:confused:

reklama
O Dziewczyny sushi to trawa ryż i ryba wiec jak moze nie byc wegetariańskie? O co wam chodzi z tym sushi bo oryginalne sushi jest z ryba a to chyba nie mięso :)
Chyba ze wegetarianie nie jedzą ryby?

Ostatnia edycja:
Do góry