reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@KIKI83 temat kupy to stresująca sprawa dla malucha,może rzeczywiscie sie tego obawia ale trzymam kciuki zeby sie oswoil i przyzwyczail. Inna sprawa ze u nas w przedszkolu dzieci maja wspolny kibelek ze starszakami i ja sie denerwuje czy moj synek sobie radzi bo zadna pani z nimi nie chodzi.mój też wymyśla ze boli go gardło,brzuch i nie wiadomo co jeszcze a człowiek się do pracy spieszy,no ale dzieci mają swój świat i nie odgadniesz co też w tych małych główkach siedzi.Mam wrażenie ze u nas jest gorzej od kiedy wie ze jestem w ciąży, niby sam chciał mieć rodzeństwo ale pewnie przeżywa to i chce mieć mamę pod ręką,może Twój synek tez.Ja przed snem mu mowie ze jest moim skarbem i ze jak dzidziuś się pojawi to będzie musiał mi pomóc bo sama sobie nie dam rady żeby wiedział ze jest mi potrzebny i najważniejszy żeby go upewnić ze nie przestaniemy go kochać.
@brzusio z reguły zażywam omega3 firmy naturell a teraz mam pregna dha.
Z moja żyła wystająca chyba pójdę do lekarza wcześniej bo wizytę mam dopiero na początku października ale zadzwoniłam do koleżanki lekarki i mówiła ze w ciąży to się zdaża bo macica uciska i właśnie wychodzą takie kwiatki.no ale dla pewności umowie się wcześniej.

reklama
@Bridget Jones co do tej zyly to brzmi jak zylak. Nie doczytalam gdzie dokładnie Ci ona wyszła, u mnie sa pod kolanami I na lydkach glownie ale moga sie pojawiac na calych nogach. Pokaz lekarzowi ale myśle ze sie musisz z nia zaprzyjaznic bo zostanie do końca zycia.

Dziewczyny oszaleje, zacznę zaraz przeklinać, mam nerwa, dziecko przyszło po 4 obudziło i ja znów nie śpię, jutro długi dzien,
Boszzz idę zjeść banana moze pomoże

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Nie wiem jak u Was ale u nas lata ciąg dalszy. Młody na szczęście dziś nie cudował z drzemką i grzeczni śpi (przynajmniej na razie). Za to rano walnął taką kupkę, że przysięgam - byłam o krok od porzygania się gdy go przewijałam haha :D

Shaer, hahaha no to miał rozkminy przy śniadaniu :D

MiMeMi, masz rację... może faktycznie trochę dodać od razu i zalać wrzątkiem a trochę dodawać za każdym razem? :)

Danutka, u nas też namnożenie wydatków... przegląd samochodu i ubezpieczenie, o których totalnie zapomnieliśmy.

Happy, chce być taka jak mama ;-) ;)

Askkka, nie zazdroszczę przeżycia.

Ola, o jaki duży chłop!! chyba na razie największy :)

Szymon pozostaje Szymkiem. Mogę witamin nie brać. Mały waży 893 g. Kolejna wizyta za 5 tygodni.
wooow, ale już Szymonek duży !! A teraz było , że Polka urodziła najmniejsze dziecko ważyło coś koło 220 g :) więc Twój to już kawał chłopa :)

A ja, słuchajcie, cudownego uzdrowienia dostałam z tym cukrem haha okazało się, że glukometr popsuty i zawyża :) Wczoraj miałam pewnie tak z 100-110 na czczo , trzymałam dietę i dzisiaj 90, więc górna granica, ale powiem wam, że czułam się wczoraj o niebo lepiej, mimo, że ciągle myślałam o jedzeniu ;)

Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za kolejne! :)

Ja też zdecydowanie leniuchuje, nicnierobienie to moje główne zajęcie :)

Kiki Bridget Danutka lacze sie z Wami w bolu ciezkich poczatkow przedszkolnych/szkolnych.. Zabawne bo caly poprzedni tyd bylo wszystko ok wczoraj I dzis placz przy rozstaniu I w ciagu dnia pani mowila ze tez cos tam plakal.. ma nadzieje ze to kwestia tyg czy dwoch I sie przyzwyczai, ale serce rozpada mi sie na pol za kazdym razem..

dobra wiadomosc jest taka ze za chwile juz koncze prace, jutro mam wolne I jedziemy na wycieczke. tyle ze znowu po fajnym czasie wspolnie spedzonym pewnie bedzie jeszcze trudniej w czw zeby poszedl do przedszkola ;)

Dziewczyny które pisza o tej nalewce.
Czy wy wiecie ze jak zalewacie miod i cytryne wrzatkiem to generalnie usuwacie wszystko co dobre z nich? Nie wiem jak z imbirem.

reklama
Do góry