reklama
Ja to tak karmie butla a potem na ramie i tez po butli staram sie odbić jak długo nie pdbija( w nocy) to klade na boczku, po cycku rożnie,najcześciej nie odbijam.Kładę go sobie na nogach siedzi sobie podtrzymuje za rączki i główkę żeby siedział w pozycji siedzącej chwilka i beka jak stary :-)
Moja ma 2 tygodnie i 2 dni
Butelkę mam medela calma i to dwie
Juti777
Fanka BB :)
Moj ma dziś równo 4 tygodnie. :-)
Ja odbijam ns ramieniu po każdym karmieniu. Czasem od razu beknie a czasem wcale. Śpi zawsze na boczkach. Czasem uleje ale nie za często. Mój jak jest ns ramieniu to pełzakuje po mnie i bliżej mojej klatki schodzi. :-)
My mamy tommie tippie anty kolkowe. Ale jeszcze nie używane więc nie wiem czy się sprawdzą. Kuzynka mi je polecała.
Ja odbijam ns ramieniu po każdym karmieniu. Czasem od razu beknie a czasem wcale. Śpi zawsze na boczkach. Czasem uleje ale nie za często. Mój jak jest ns ramieniu to pełzakuje po mnie i bliżej mojej klatki schodzi. :-)
My mamy tommie tippie anty kolkowe. Ale jeszcze nie używane więc nie wiem czy się sprawdzą. Kuzynka mi je polecała.
betina018
Moja ma dzisiaj 3 tygodnie. Pępek u nas odpadł w 11 dobie.A co do butelek to używamy Avent i tomme tippe,obie są w sumie ok choć jakoś bardziej pasuje mi Avent. A co odbijania to zawsze po butli kładę ją na ramieniu i odbija, czasem jak za dużo zje albo zbyt łapczywie trochę uleje ale nie zawsze. Na szczęście katarek u nas już przechodzi, może wybierzemy się w końcu na spacer.
Ja tak samo po butli obowiązkowo odbijam i klade na boczku bo my butle tylko w nocy ale dzis np mega se beknela podczas cyca hahahah myslalm ze padne - subtelna panienkaMoja ma dzisiaj 3 tygodnie. Pępek u nas odpadł w 11 dobie.A co do butelek to używamy Avent i tomme tippe,obie są w sumie ok choć jakoś bardziej pasuje mi Avent. A co odbijania to zawsze po butli kładę ją na ramieniu i odbija, czasem jak za dużo zje albo zbyt łapczywie trochę uleje ale nie zawsze. Na szczęście katarek u nas już przechodzi, może wybierzemy się w końcu na spacer.
Juti777
Mój mąż ostatnio uczył Alka bekać. Bekał nad nim jak trzymałam małego do odbicia. Alek patrzył na niego wielkimi oczami po czym beknął tak, że to tatuś mógłby się uczyć!!!Ja tak samo po butli obowiązkowo odbijam i klade na boczku bo my butle tylko w nocy ale dzis np mega se beknela podczas cyca hahahah myslalm ze padne - subtelna panienka
reklama
Tak dokładnie chyba ze mam swoje ściągnięte i wiem ile jest - bo inaczej to masakra. Wiszenie na cycku co 30 minutEmenems podajesz mm na noc? Ja mam jakis bebilon kupiony i chyba podam na noc żeby przespal choć 3h bo sie wykoncze..