reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mój nigdy nie ulał. Dwa razy się porzygal jak się przejadl a tak to beka jak stary chłop ale ile muszę go powytrzasac i oklepac..

reklama
Kładę go sobie na nogach siedzi sobie podtrzymuje za rączki i główkę żeby siedział w pozycji siedzącej chwilka i beka jak stary :-)
Ja to tak karmie butla a potem na ramie i tez po butli staram sie odbić jak długo nie pdbija( w nocy) to klade na boczku, po cycku rożnie,najcześciej nie odbijam.

Moja ma 2 tygodnie i 2 dni :)

Butelkę mam medela calma i to dwie :D

Moj ma dziś równo 4 tygodnie. :-)
Ja odbijam ns ramieniu po każdym karmieniu. Czasem od razu beknie a czasem wcale. Śpi zawsze na boczkach. Czasem uleje ale nie za często. Mój jak jest ns ramieniu to pełzakuje po mnie i bliżej mojej klatki schodzi. :-)

My mamy tommie tippie anty kolkowe. Ale jeszcze nie używane więc nie wiem czy się sprawdzą. Kuzynka mi je polecała.

Moja ma dzisiaj 3 tygodnie. Pępek u nas odpadł w 11 dobie.A co do butelek to używamy Avent i tomme tippe,obie są w sumie ok choć jakoś bardziej pasuje mi Avent. A co odbijania to zawsze po butli kładę ją na ramieniu i odbija, czasem jak za dużo zje albo zbyt łapczywie trochę uleje ale nie zawsze. Na szczęście katarek u nas już przechodzi, może wybierzemy się w końcu na spacer.

Moja ma dzisiaj 3 tygodnie. Pępek u nas odpadł w 11 dobie.A co do butelek to używamy Avent i tomme tippe,obie są w sumie ok choć jakoś bardziej pasuje mi Avent. A co odbijania to zawsze po butli kładę ją na ramieniu i odbija, czasem jak za dużo zje albo zbyt łapczywie trochę uleje ale nie zawsze. Na szczęście katarek u nas już przechodzi, może wybierzemy się w końcu na spacer.
Ja tak samo po butli obowiązkowo odbijam i klade na boczku bo my butle tylko w nocy ale dzis np mega se beknela podczas cyca hahahah myslalm ze padne - subtelna panienka :)

Ja tak samo po butli obowiązkowo odbijam i klade na boczku bo my butle tylko w nocy ale dzis np mega se beknela podczas cyca hahahah myslalm ze padne - subtelna panienka :)
Mój mąż ostatnio uczył Alka bekać. Bekał nad nim jak trzymałam małego do odbicia. Alek patrzył na niego wielkimi oczami po czym beknął tak, że to tatuś mógłby się uczyć!!! :-D

Mój też ulewa a karmiony tylko cycem,mm dostawał w szpitalu.wczoraj skończył tydzień pępek dosłownie wisi na dwóch włoskach. Za to w dzień śpi (budzi sie na jedzenie i przewijanie)a w nocy szaleje biedny mój m .

Emenems podajesz mm na noc? Ja mam jakis bebilon kupiony i chyba podam na noc żeby przespal choć 3h bo sie wykoncze..

reklama
Do góry