reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

dzieki aktina:* ty masz za soba jakies przykre doswiadczenia?
te piersi nie bola same,ale jak sie macam to czuje.. glupie to:/
na izbe przyjec nie chce jechac sprawdzac czy wszystko ok,bo mam zle przezycia z tymi lekarzami,nawet sie wazyla sprawa o odszkodowanie dla mnie o zarazenie gronkowcem przy cc..
wiec kojarza na oddziale gin.moje nazwisko.
jak wy dziewczyny znosicie wszystko po obumarlych ciazach/ poronieniach :( u mnie byl to 11 t.c. [*]
dosc marudzenia,wstaje i normalnie zyje! aktina_ dzieki;)

reklama
seeyou-poroniłam w listopadzie CP. .było ciężko, dlatego ta ciąża to strach od chwili zrobienia testu.I niestety nie mam dobrych przeczuc.
Czytałam nawet że beta też rośnie przy pustym jaju plodowym. .

SeeYou mnie wogole mnie bola od poczatku ;D nic a ciaza ok ..:)

No ja tez mam 3x1 50 ale jak krwawisz yo nawet 3x2 100 sie bierze - wczesniej miałam wiecej bo progesteron nie zaszkodzi

reklama
Hahhahah ciazowe pozycje! Chociaz przydalo by sie cos odprezajacego rowniez zwlaszcza ze mu sie wstrzymujemy od sexu di kolejnej wiZyty bo zapomnialam sie spytac lekarza czy mozemy ! Nastepny wizyta wyznaczona na 15 czerwca i wtedy powinnam Byc w 10 tyg ciazy, z tego co Pamietam mi cos wspominal o prenatalnym w 15tyg. Ale pewna Nie jestem ! W ogole od wczoraj zle sie czuje i sie zastanawiamy co robic czy Nie jechac do szpitala, moze wy macie wieksze doswiadcEnie i mi powiecie! Wczoraj siedzac na krzesle skrecilam sie i schylilam aby wziac cos z podlogi i zabolalo mnie po lewej stronie tuz przy lonie kurde Nie wiem Jak wytlumaczyc nawet jakos to sie profesjonalnie nazywa i troche mnie pobolewa od wczoraj co myslicie i w ogole sie przestraszylam Ze cos sie wydarzylo i mam okropny nastroj dZis i sie nakrecam od samiutkiego rana! A tak w ogole to Przepraszam za pytanie Ale to moja pierwsza ciaza gdzie teraz uniejscowiona jest dzidzia? W ktorej czesci brzucha???? Poza tym co robicie w ten weekend? Jak wasze zdrowka i nastroje?

Do góry