reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hi hi:-):-):-) ale się uśmiałam poważnie :szok::szok:mamy tyle baranów mój ma 28marca, a ja skorpion hi hi :-):-)muszę zmykać napiszę pózniej :happy2:

reklama
Moj A. z 25 marca, wiec tez baran:-D, a ja rak.
Wszelakie sprzety do majsterkowania odpadaja, bo ma tego calkiem pokazna kolekcje i sam wie najlepiej co mu potrzeba. Ja sie na tym nie znam. Dalej nie wiem co mu kupic. Jak nic nie wymysle to pewnie skonczy sie tradycyjnie na perfumach, albo wysle go na masaz do znajomej kosmetyczki:-)

Pawimi gratulacje w zwiazku z odpieluchowaniem:-) U nas wszystko zmierza w dobrym kierunku;-)

Ano tak zapomniałam:baffled: że chyba zmienia się ok 22 i przechodzi na barana no gapa wybaczcie :-)

ale i tak jest tak dużo co mężowie mają w styczniu hi hi,co do prezentu to też brak pomysłu :no:i chyba nic nie wymyślę mam taki plus że jestem ostatnia po Was więc może od Was coś podpatrzę :-):-):-).pozdrawiam:-) coś od Poniedziałku mam mniej wolnego :confused:a jaki poniedziałek taki cały tydzień :szok:

Monik nawet nie strasz ze jaki poniedzialek taki caly tydzien:szok: Zreszta byle do piatku i byle do konca marca. Na poczatku kwietnia mamy tydzien wakacji. Juz sie nie moge doczekac.
Moje dziecie ma wlasnie zapalenie oskrzeli i jakos tak wcale na chore nie wyglada. Rozrabia jak zajac w kapuscie.

Monik nawet nie strasz ze jaki poniedzialek taki caly tydzien:szok: Zreszta byle do piatku i byle do konca marca. Na poczatku kwietnia mamy tydzien wakacji. Juz sie nie moge doczekac.
Moje dziecie ma wlasnie zapalenie oskrzeli i jakos tak wcale na chore nie wyglada. Rozrabia jak zajac w kapuscie.

nie chciałabym straszyć ale ja tak mam:baffled: jak zacznę w Poniedziałek tak cały tydzień ,faktycznie dużo nie zostało do Piątku :-)
u Nas akurat będą święta:-):-) ,dużo zdrówka życzę:tak::tak::tak::tak: ,mój syn starszy był często chory na oskrzela aż w końcu dostał tabletki uodparniające i cisza od tej pory:-)pozdrawiam

czy to nowa mamusia ?-mamatwens

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wczoraj wpadłam tylko na chwilkę i leciałam do notariusza. Już mieszkanko nasze:-D:-D:-D To dla Was:-)
szampan.jpg

Mój mąż ryby, Celinka koziorożec, a ja końcówka wagi:-D jeden dzień i skorpion bym była.
Lece bo zaraz teściową do lekarza z niunią wieziemy, a my mykamy na zakupy.
Miłego dnia życzę.

Do góry