reklama
U nas są takie zajęcia, ale tylko w dużych miastach, jak Warszawa czy Wrocław.nina2201 - a ja sobie pozwolilam poogladac Wasze zdjecia na naszej klasie. Piekny ten Twoj chlopczyk, a oczka tez ma niczego sobie! Widac u Oliverkow to cecha wrodzona te ogromniaste oczeta! No i taki rozesmany, na wiekszosci fotek buzka mu sie nie zamyka tak szczerze rozdziawiona od ucha do ucha. Szczesliwe malenstwo.
Dziewczyny sa w Polsce takie pseudo szkolki dla maluchow takich jak nasze? Mam na mysli zajecia np. 30-45 minutowe, jakas gimnastyka czy rytmika przez 2,3 razy w tygodniu? U nas jest cos takiego, klasy sa zorganizowane w sposob mini placu zabaw dla takich szkrabow - takiego gabkowego, zbieraja sie takie maluchy z mamusiami i niby pod przewodnikiem nauczycielki odbywaja sie zajecia, pseudo gimnastyka, spiewanie piosenek itd. Oczywiscie nieporadne to takie bo to maluchy przeciez ale niby ma na celu cwiczenie spolecznego i socjalnego rozwoju. Myslalam zeby Vincenta zapisac moze od nowego roku. My mamy teraz opiekunke ktora przyjezdza do nas do domu i w sumie jedyna rozrywka to sa dwa poltoragodzinne spacery ktore ona z dzieckiem wykonuje no i wyglupy pod tytulem starsi bracia) ktore wydaja sie byc bardzo atrakcyjne ale to juz poznym wieczorem prawie jak maky idzie spac i czasem jeszcze ja podskocze w ciagnu dnia z biura i zabiore go na jakas przejazdzke samochodem do sklepu a tak to dzieciak taki zamkniety w swoim swiecie. Pamietam ze Olivera zabralam kilka razy na takie cos, a pozniej nie mialam juz czasu bo mamy choroba i smierc i budowa domu tak jakosc wszystko na raz. Ale moje jedna kolezanka to jezdzila na to chyba ze dwa i pol roku. Zastanawiam sie czy to dobre cos takiego jest faktycznie czy tylko propaganda reklamowa wlascicieli szkolki hehehe
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Dołączamy się do życzeń.100 lat dla dzieciaczków na kolejne miesięcznice!!!Wszystkiego najlepszego!
Mój mały też ostatnio budzi się w nocy między 2 a 3 i też najczęściej kończy się na butli bo inaczej nie zaśnie.
pam200
Jagna a nasze maleństwa jutro kończą 11 miesięcy:-):-):-):-):-):-):-):-)
Hihi wiem. I za miesiąc roczek Ale ten czas leci. A niedawno ze szpitala wychodziłam.Jagna a nasze maleństwa jutro kończą 11 miesięcy:-):-):-):-):-):-):-):-)
pam200
Też mi się wydaje że to było wczoraj.No nic trza się szykować na wielką imprezę:-):-):-):-):-):-)
pam200
Aga wygląda to mniej więcej tak:
kulki Fisher Price (480261471) - Aukcje internetowe Allegro
kulki Fisher Price (480261471) - Aukcje internetowe Allegro
nina2201
mama Oliviera
pawimichyba masz rację te duze oczy to chyba wszystkie Olivierki maja he he!!!a uśmiech praktycznie nie znika z jego buzi, ado tego mój mały to straszny łobuz,wszędzie go pełno! w moim mieście nie ma takich szkółek o których mówisz, a szkoda, bo chetnie poszłabym z małym na takie zajecia! Oli bardzo się do dzieci garnie, moja siostra ma malutkie dziecko 6 miesieczna gabrysie ale ona sie małego boi i nie chce sie z nim bawić, w takiej szkółce miałby kontakt z dziecmi i na pewno byłby w siódmym niebie. mamy tylko w naszym miescie takie prywatne niedżwiadkowe przedszkole ale gdzieś od 3 roku zycia.
reklama
e-stera
Fan(ka)
To chyba wszystkie Oliwierki takie wesolutkie, bo mojemu to usmiech z twarzy nie znika :-)
Dawno sie nie chwaliłam hihihihihih
Zobacz załącznik 104163Zobacz załącznik 104164Zobacz załącznik 104165Zobacz załącznik 104166
Dawno sie nie chwaliłam hihihihihih
Zobacz załącznik 104163Zobacz załącznik 104164Zobacz załącznik 104165Zobacz załącznik 104166