reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

zgadzam sie, kulki i cale zestawy ktore sa do nich przystosowane sa fantastyczne. A moje dziecko dostalo kilka tygodni temu ta zabawke (ponizej jest link) i szaleje na jej punkcie. Najbardziej go cieszy wlacznik - kontakt do lampy:) Gotuje nam obiadki hihi, puszcza wode z kranu, tanczy do muzyki i uwielbia otwierac i gwaltownie trzaskac drzwiami do lodowki. Moj starszy syn tez chetnie lubi sie tym "bawic".

Fisher Price Laugh Learn Learning Play Kitchen Kid Toy - eBay (item 280287860737 end time Dec-21-08 21:04:31 PST)

wczoraj bylismy na zakupach swiatecznych i przywleklismy cos takiego:
Amazon.com: Laugh & Learn: Musical Learning Chair: Toys & Games

zabawka wiem ze jest po polsku bo moja kolezanka ma ale ja niestety nie mam jak sobie takiej sciagnac a te ceny ktore na polskich stronach zobaczylam plus przesylka tutaj do usa to szok. Maly uwielbia to krzeselko. Nie mogl isc spac tylko czekal az go rozlozymy:happy2: .Chodzil kolo niego, probowal przymierzac dupcie do siadania, tak smiesznie kucal zagladajac do tylu czy juz ale oczywiscie siadal obok:-D:-D komicznie to wygladalo:-D:-D:-D, oczywiscie lampa to podstawa - on ma fiola na punkcie swiatel. Na koniec chcial go odwrocic do gory nogami i sprawdzal co jest pod spodem. Polecam Wam goraco ta zabawke dla Waszych pociech bo naprawde warto tyle smiechu juz dawno nie mielismy co wczoraj!

reklama
pam dokladnie takie kulki ma wiki identyczne i ma super zabawe z nim chodzi za nimi, rzuca i to chyba jak narzie jedyna zabawka ktora go nie nudzi.
ja miodu nie dawalam i nie dam jak narazie ale wszystko inne wcina, robie mu obiady na parze dziaisj byla rybka z warzywami i ryzem :D lubi buleczki slodkie z dzemem bardzo :-D

Fajne te zabawki tylko gdzie to trzymać jak się ma tylko 2 pokoje:confused::confused:
U nas hitem jest Warsztat z narzędziami i Garnuszek na klocuszek powrócił do łask, bo można pokrywkę nakładać i ściągać i nią walić:-D:-D

Esti ale Olisiek super obcięty.Ślicznie mu w takich krótkich włoskach.Oskar też już był kilka razy u fryzjera bo też mu strasznie szybko włoski rosną.

Fajne te zabawki tylko gdzie to trzymać jak się ma tylko 2 pokoje:confused::confused:
U nas hitem jest Warsztat z narzędziami i Garnuszek na klocuszek powrócił do łask, bo można pokrywkę nakładać i ściągać i nią walić:-D:-D
kuchnia faktycznie jest ogromniasta ale krzeselko nie jest duze, powiedzialabym ze bardzo zgrabne:-) w sam raz na taka mala dupcie i nie zajmuje wiele miejsca....warsztat z narzedziamy i garnuszek tez mamy ale Vincent jakos nie wykazuje nim wielkiego zainteresowania, ostatnio ta kuchnia jest wielkim hitem ponad wszystko....ciekawe jak dlugo:rofl2:.

reklama
Do góry