zgadzam sie, kulki i cale zestawy ktore sa do nich przystosowane sa fantastyczne. A moje dziecko dostalo kilka tygodni temu ta zabawke (ponizej jest link) i szaleje na jej punkcie. Najbardziej go cieszy wlacznik - kontakt do lampy Gotuje nam obiadki hihi, puszcza wode z kranu, tanczy do muzyki i uwielbia otwierac i gwaltownie trzaskac drzwiami do lodowki. Moj starszy syn tez chetnie lubi sie tym "bawic".Aga wygląda to mniej więcej tak:
kulki Fisher Price (480261471) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Laugh Learn Learning Play Kitchen Kid Toy - eBay (item 280287860737 end time Dec-21-08 21:04:31 PST)
wczoraj bylismy na zakupach swiatecznych i przywleklismy cos takiego:
Amazon.com: Laugh & Learn: Musical Learning Chair: Toys & Games
zabawka wiem ze jest po polsku bo moja kolezanka ma ale ja niestety nie mam jak sobie takiej sciagnac a te ceny ktore na polskich stronach zobaczylam plus przesylka tutaj do usa to szok. Maly uwielbia to krzeselko. Nie mogl isc spac tylko czekal az go rozlozymy .Chodzil kolo niego, probowal przymierzac dupcie do siadania, tak smiesznie kucal zagladajac do tylu czy juz ale oczywiscie siadal obok komicznie to wygladalo, oczywiscie lampa to podstawa - on ma fiola na punkcie swiatel. Na koniec chcial go odwrocic do gory nogami i sprawdzal co jest pod spodem. Polecam Wam goraco ta zabawke dla Waszych pociech bo naprawde warto tyle smiechu juz dawno nie mielismy co wczoraj!