reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Tez myślałam co z chonka w tym roku! my kupimy mniejszą w doniczce i postawimy na komodzie, żeby była bezpieczna choinka i oli oczywiśćie!!!:-)
jak narazie mały boi się lampek choinkowych ale moze mu to przejdzie i bedzie probował je z choinki sciagnąć nie bedziemy ryzykować:tak:
pogode też mamy fatalna pada od rrana!:-(
My też w tym roku małą choinkę planujemy i postawimy ją na stabilnym stole.
U Celinki wczoraj był mikołaj, dostała sukienkę i książeczkę pt.:"Ciało". Bardzo jej się spodobała i woła na nią dzidzi, bo tam dzidzie są namalowane.

reklama
pawimi ja tez poprosze o dostep :)
salik_agnieszka@op.pl
poszlo moja droga:tak:, daj znac czy nie mialas problemow z utworzeniem konta, pytam bo jedna moja przyjaciolka twierdzila ze ma problemy i myslalam ze to zwiazane z polskim adresem mailowym, choc nie sadze ze to mialoby stanowic jakas przeszkode bardziej uwazam ze ona miala namieszanie w ustawieniach:-D:-D

A u nas była dziś ciężka noc.Kubuś obudził się koło 2.30 nad ranem i zaczął płakać.Dałam mu nurofenu,ale nic nie pomagało.Ani przytulanie ani noszenie na rękach no nic kompletnie.dostał 120ml herbatki uspokajającej która też nic nie dała,po 4 parę minut zrobiłam mu mleko i w końcu przy butli się uspokoił.Jestem pewna że to ząbki mu tak dokuczają,dziąsło ma napuchnięte i nawet nie bardzo ma ochotę na jedzenie....Tak mi go szkoda było oboje z mężem nie widzieliśmy już co robić.Grunt że w końcu udało mu się usnąć.
U nas będzie jak co roku sztuczna choinka którą trzeba będzie z piwnicy przynieść i trochę obmyć.We wtorek męża pensja powinna wpłynąć wtedy pójdę szukać prezentu dla Maluszka.Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie spokojna.Pozdrawiam.

A u nas była dziś ciężka noc.Kubuś obudził się koło 2.30 nad ranem i zaczął płakać.Dałam mu nurofenu,ale nic nie pomagało.Ani przytulanie ani noszenie na rękach no nic kompletnie.dostał 120ml herbatki uspokajającej która też nic nie dała,po 4 parę minut zrobiłam mu mleko i w końcu przy butli się uspokoił.Jestem pewna że to ząbki mu tak dokuczają,dziąsło ma napuchnięte i nawet nie bardzo ma ochotę na jedzenie....Tak mi go szkoda było oboje z mężem nie widzieliśmy już co robić.Grunt że w końcu udało mu się usnąć.
U nas będzie jak co roku sztuczna choinka którą trzeba będzie z piwnicy przynieść i trochę obmyć.We wtorek męża pensja powinna wpłynąć wtedy pójdę szukać prezentu dla Maluszka.Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie spokojna.Pozdrawiam.
Mój mały tez zle teraz sypia w nocy, zaczyna budzić sie i popłakiwać tak po 2, pomaga smoczek albo butla mleka, myslę że to ząbki bo juz tyle na nie czekamy, a widać juz takie białe punkciki pod dziąsełkiem moze wyjda lada dzień!!!:tak:

Mój mały tez zle teraz sypia w nocy, zaczyna budzić sie i popłakiwać tak po 2, pomaga smoczek albo butla mleka, myslę że to ząbki bo juz tyle na nie czekamy, a widać juz takie białe punkciki pod dziąsełkiem moze wyjda lada dzień!!!:tak:
moj Vincent to samo, juz nie wiem czy to pora roku czy zabki czy moze brzuszek pobolewa bo czesto ostatnio probuje nowych pokarmow, takich calkiem doroslych. Nie pamietam kiedy przespalismy spokojnie noc:-(Zazwyczaj butla z mlekiem albo kaszka pomaga...albo zabranie go w srodek do naszego lozka...takich roznych desperackich czynow sie czlowiek lapie jak srodek nocy a rano trzeba wstawac:nerd:

Ostatnia edycja:
my mamy 7 ząbek :-) !!!!!!!!!

u nas nocki tez tak wygladaja wiki budzi sie kolo 3-4 i co chwile polakuje dostaje smoka, herbatki i tak na zmiane dziaisj o 4:50 dostal juz mleko bo nie wiedzialam co mam zrobic no i zasnol i wstal o 6:45 :baffled: :crazy: :angry: masakra jakas chaialabym przespac cala noc i sie wkoncu wyspac.

Wiki dostac o chrzesnego te kulki z fishera super ma zabawe bo dziadki panele polozyli u siebie w pokoju i lazi tam z tymi kluklami i rzuca :D :D :D

jezdzik juz kupiony to bedzie prezent na swieta dla niego od dziadkow i cioci WIELOFUNKCYJNE JEŹDZIKI CAR-KOŁYSKA,MP3, RĄCZKA (498967829) - Aukcje internetowe Allegro
ja nadal nie mam pomyslu na prezent dla malego kurde ... :dry:
bede robic prezenty rodzince to moze cos mi wpadnie w oko dla niego bo serio nie wiem co mu kupic ...

reklama
Dzieczyny o jakich kulkach z fishera mówicie, podajcie link to zobacze i moze tez malemu kupię, chcialabym zeby w koncu miał zabawke, która sie dłuzej pobawi niż 10 minut!!!:-)
Oli w nocy tez znowu popłakiwał, jak dostawał smoka to zasypiał, butle musiałam mu dac przed piata i po niej spał juz do 7.30. marze,żeby przespac cała noc w końcu!!!!!!!!!!!!

Do góry