reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Czesc dziewczyny u mnie noc minela dosc dobrze
Agnieszka moj maly wazy jakies 11 kg teraz ciesze sie bo jak zaczal sie wiecej ruszac to zauwazylam ze chudnie
A mam jeszcze pytanie po ile zabkow maja wasze dzieciaczki , ja troszke sie martwie bo moj maly nie ma ani jednego
Donia, Celinka też jeszcze nie ma ząbków, ale chyba idą na potęge.

Dzisejsza noc była masakryczna, mała płakał przez 2 godziny i nic jej nie było w stanie uspokoić:szok:, jakimś cudem udało mi się podać jej wodę z granulkami i po 30 minutach zasneła. Ale ja się nie wyspałam cały czas mi się śniło, że płacze i się budziłam:wściekła/y:.

reklama
Doczytałam Was. Tyle napisałyście przez weckend że :szok:

Witam nowe mamy!!!

Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam... Wszystkiego naj... dla naszych Solenizantów!!!

witam kolejna nowa mame stycznmiowa , napisz cos wiecej o was ile maly wazyl a ile terazskad jestescie itd :-) wsyztsko co ci przyjdzie na mysl.

my po spacerku rodzinnym juz :-)

jagna moj J ma wlasnie 2 tydzien urlopu i jeszcze nigdy nie robil tyle przy malym co robi w czasei urlopu mam nadzieje ze sie to nie zmieni hehe :-)

Witamy mową mamusie fajnie bedzie nas wiecej.My dzusiaj mielismy jechać do lekarza ale dwoniłam i powiedziała że to od ząbków,bo 5 razy kupa w ciągu dnia i nie wodnista to wszystko w normie.Wnocy nie robi kupy je ładnie pić pije.A jeszcze pamieta nas bo ma tylko jedno dziecko z niedoczynnoscią tarczycy i powiedziała nam że luzniejsze kupki mogą być oznacza za dużą dawke letroxu.Kazała mi dawac małej probiotyk jedną saszetke dziennie .A juz dzisiej tylko 1 raz zrobiła ,wiec może jej przeszło.Salik agnieszka danonki to te serki dajesz bo ja tez miałam cheć jej dać.Mili ja też bym poszła na weselisko i sie pobawiła ,dawno niebyłam.
tak dostaje zwykle danonki 2 na tydzien wiecej nie narazie i jest wszystko ok :-) mimo ze one sa od 1,5 roku dopiero to nie ja jedna tutaj je podaje dziecku.

To fajnie odpoczniesz sobie. Mój naszczęście wrócił do normy i po powrocie robi to samo co przed wyjazdem, nawet dzisiaj w nocy wstał do małej i ją tulił prze 30 minut:-), mimo że o 4 wstawał do pracy.
Też bym chetnie podała małej danonka ale w nim jest tyle cukru:baffled:

witajcie nowe mamuśki, witamy u nas!! :-D
my po badaniu bioderek, na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porzadku, martwiłam sie na zapas!! :-D
i byliśmy na zakupach, wypatrzylam dla małej sliczny płaszczyk na jesień, i mam pytanie do Was, kupujecie na zimę kombinezon jednoczęściowy taki czy kurtkę??

witajcie nowe mamuśki, witamy u nas!! :-D
my po badaniu bioderek, na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porzadku, martwiłam sie na zapas!! :-D
i byliśmy na zakupach, wypatrzylam dla małej sliczny płaszczyk na jesień, i mam pytanie do Was, kupujecie na zimę kombinezon jednoczęściowy taki czy kurtkę??
Fajnie że z Martynki bioderkami OK.
Ja chce kupić małej kombinezon, ale jeszcze nie wiem czy jednoczęściowy czy dwu.

Ja mam i kombinezon i kurtke po starszej niuni.Moja cos za mocno pobudzona chyba to zeby albo letrox za duża dawka.Dziewczyny wasze dzieciaczki też tak skakają ,bo moją postawić na nogi a ona cały czas by skakała.A danonki zaczne pomału wprowadzać ale jak wszystko z kupką sie unormuje.Witamy nowe maamusie jeszcze raz.Kochane piszcie dużo i wmiare czesto.Dobranoc ide ją uspac bo cały czs kada uszy pekają ,ale te dzieciaki mają siły...szok.

reklama
Moja srpężynka ciągle skacze jak na nogi ja psotawić.......................nawet juz guza załiczył o szczebelki.........jak wstaje na nogi w łożeczku i trzyma sie poręczy to skacze i guz jest:-:)-(Bardziej bolało mnie niz jego, bo on zapłakał i dalej swoje podskoki......a ja zła na siebie ,ze nie dopilnowałam..........................ale nie sposób......................muszę go zostawić bo i obiad i posprzątać trzeba
No nic........nie pierwszy i nie ostatni guz:tak::tak::tak:
dziuba super że u Martyni wszystko ok.:-):-)

A ja m kombinezon jednoczęściowy taki ze stópkami......ale chyba kupię dwu czesciowy, bo Olisiek zimą to będzie pewnie juz biegał

Do góry