reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witaj Magda .czekamy na zdjecia twoje i malej.
Mili koniecznie fotki z wesela .super ze sie wybawilas.
ja juz wrocilam z miasta wszystko zalatwilam .jestem padnieta przeszlam pol miasta w taki upal .dobrze ze kamilek byl spokojny .
radzilam sie pediatry w sprawie tych misiowych jogurcikow moge mu dac. tylko trzeba wprowadzic ostroznie po troszku jak kazda nowa ze tak powiem potrawe.

Witamy mową mamusie fajnie bedzie nas wiecej.My dzusiaj mielismy jechać do lekarza ale dwoniłam i powiedziała że to od ząbków,bo 5 razy kupa w ciągu dnia i nie wodnista to wszystko w normie.Wnocy nie robi kupy je ładnie pić pije.A jeszcze pamieta nas bo ma tylko jedno dziecko z niedoczynnoscią tarczycy i powiedziała nam że luzniejsze kupki mogą być oznacza za dużą dawke letroxu.Kazała mi dawac małej probiotyk jedną saszetke dziennie .A juz dzisiej tylko 1 raz zrobiła ,wiec może jej przeszło.Salik agnieszka danonki to te serki dajesz bo ja tez miałam cheć jej dać.Mili ja też bym poszła na weselisko i sie pobawiła ,dawno niebyłam.

witaj Magda .czekamy na zdjecia twoje i malej.
Mili koniecznie fotki z wesela .super ze sie wybawilas.
ja juz wrocilam z miasta wszystko zalatwilam .jestem padnieta przeszlam pol miasta w taki upal .dobrze ze kamilek byl spokojny .
radzilam sie pediatry w sprawie tych misiowych jogurcikow moge mu dac. tylko trzeba wprowadzic ostroznie po troszku jak kazda nowa ze tak powiem potrawe.
Tylko one są od 4 miesiaca, wiec mozna je podac bez obaw o konsekwencje na przyszłosc.

cześć mamuśki :-) witam nowe koleżanki;-)wszystkiego najmilszego dla naszych milusińskich solenizantów!!!
dziewczątka o jakich misiowych jogurtach mówicie (pewnie pisałyście o nich tez wcxześniej ale przegapiłam)??? rozmawiałam dzisiaj z pielegniarką położną o tym moim częśćiowym zaniku mleczka i powiedziała, żebym sie tym nie przejmowała i że można wprowadzać do menu Majki wiele produktów "nieksiążkowych", m.inn.jogurciki. ale nie dopytałam czy takie zwykłe danonki też??? hmm...:confused:

reklama
Girly Oskarek cudny i duziy facio z niego.......................................To mój Oliś o połowę mniejszy:-D:-D:-D....waży ok 4800 i rozmiar ciuszków 62-68 to z zapasem hehehehehhehehe
Albi........a ja czytam i czytam co ty piszesz i w końcu padałamz e śmiechu ze pomyslałaś,że to dziuba tak zaszalała..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Monika udanego urlopu i pięknej pogody:tak:
Co to jeszcze miałam na pisać................................:confused::confused::confused::confused:
Nutka fajnie ,ze miło czas z rodzinka spedziliscie.........też uwielbiam wypady za miasto tylko z Olisiem i mężem
Jagna a ja odpczealm an urlopie pomimo tego ,ze Oli to wiercipięta i ciągle trzeba było się nim zajmować..............................jakoś bym bez niego nie odpoczełą
Esti ja też bym nie mogła nigdzie pojechać bez Celinki zamartwiłabym się. Ale mój mężuś stwierdził, że ma urlop od wszystkiego, nawet ani razu nie przewinął małej ani nie nakarmił jej:wściekła/y:, co w domu jest normalką. Tylko paradował jak paw z wózkiem po mieście.

Do góry