reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja mam 21 lat (od 3 lat mężatka), studiuje kosmetologie ( 1 rok), zamierzam isc do pracy po mojej przerwie.Natomiast Lenka jest wesolutka i podobna do tatusia, uwielbia mięsko i slodkosci, ma 2 zabki i ida kolejne ( dlatego troszke marudzi), w tej chwili odzwyczajamy sie od smoczka ( bo kupilam wiekowo jej rozmiar nastepny) i mala go nie chce, bierze go tylko do zasypiania - na szczescie.Nosimy rozmiar 80! ( w sumie bardziej zeby jej nic nie uwieralo), a wazymy nie wiem dokladnie bo jutro mamy wizyte, ostatnio bylo 7300g ale mam wrazenie ze to juz ponad 8 bedzie!

Ja mam 21 lat (od 3 lat mężatka), studiuje kosmetologie ( 1 rok), zamierzam isc do pracy po mojej przerwie.Natomiast Lenka jest wesolutka i podobna do tatusia, uwielbia mięsko i slodkosci, ma 2 zabki i ida kolejne ( dlatego troszke marudzi), w tej chwili odzwyczajamy sie od smoczka ( bo kupilam wiekowo jej rozmiar nastepny) i mala go nie chce, bierze go tylko do zasypiania - na szczescie.Nosimy rozmiar 80! ( w sumie bardziej zeby jej nic nie uwieralo), a wazymy nie wiem dokladnie bo jutro mamy wizyte, ostatnio bylo 7300g ale mam wrazenie ze to juz ponad 8 bedzie!

A ja właśnie skończyłam szkołę kosmetyczną.........w Suwałkach studiujesz?

reklama
heja
ja po weselichu, ale dalam czaaaaaaaadu, bylo super, powklejam fotki jak pozbieram fotki bo moim aparatem nie robilam prawie wogole, dzis juz doszlam do siebie ale wczoraj to chyba umarlam , bawilam sie prawie do 6 rano na weselu a wczoraj do 21 na poprawinach:-D

Do góry