reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziendobry za nami spokojna nocka może już tak na zawsze zostanie że Amelka niebedzie jesc w nocy.Jutro na szczypionke jade to znać jaką ma wage ciekawa jestem.Dziewczyny spią a ja biore sie za robote bo potem mi sie niechce,bo gorąco.

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki z ranka, jak po nockach? wypoczęte?
Moja córunia jeszcze spi,w nocy musialam dac jej cycka,bo mnie tak bolał ze myslalam ze umre z bolu,mala wyssala i juz nie boli:-D
dzisiaj wrzuce kilka zdjęć mojego bąbelka,bo wczoraj sama stanęła na nóżkach i jestem dumna jak paw
hihihi

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wczorajszych jubilatów!Spóźnione ale jakże szczere :)

Dzień dobry!Gorąco ostatnio jak w piekle :szok: Ale powrócili nasi przyjaciele z wakacji i wlóczymy się tak z bandą dziewczynek całymi dniami po krzaczorach nad wodą.Troszkę tam się schłodzić można.No i cienia duuużo. :-D Dzisiaj też będziemy jechać.Więc odwiedzam was wczesną porą.

Jajko chętnie podam małej jak sie tylko ochłodzi.Przy obecnej aurze dziecko moje przyjmuje jedynie surowiznę i to raczej na zimno(temp pokojowa w sensie).Także nawet w tej chwili nie dostaje mięska.Za to wszelkiego rodzaju owoce i warzywka a i owszem-je chętnie.Ale tylko surowe...Niezależnie od wszystkich schematów świata(których się też trzymam wychodząc z założenia,że układają je ludzie,którzy się zajmują żywieniem dzieci całe życie) nie mam zwyczajnie innego wyjścia :tak::-)

Mam nadzieję,że humory dopisują ;-)

AGA!!!!!!

ZROB WIKIEMU BADANIA NA PASOZYTY I LAMBIE!!!!!!
On mzoe miec pasozyty, nie pytaj skad bo to mi zajmie 2godz wyjasnianie, ale zrob te badania jeszce jutro a moze sie co wyjasni:tak:

wesele wesele i po weselu! kochane, wesele super, udało sie:) ludzie bawili sie do godziny 7!
W kościele zachowałam spokoj ,oprucz mojego męża który przy przysiedze się popłakał:( mam nadzieje ze ze szczęścia!)

Załączniki

• IMG_6437.JPG
    IMG_6437.JPG
    44,4 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_6460.JPG
    IMG_6460.JPG
    24,9 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_6557.JPG
    IMG_6557.JPG
    22,8 KB · Wyświetleń: 49
Joooaaa wszystkiego co najlepsze!!!!!Zeby ten dzień był jednym z najpiękniejszych dni w Waszym życiu!!!!
Wyglądaliście pięknie....Tylko gdzie mały królewicz???

reklama
Do góry