reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Czołem!!!:-)
Joooaa wygladalas slicznie!!!
Dla Boryska wszystkiego naj,naj,naj!!!!!
Wszystkie dzieciaszki śliczne i kochaniutkie!
A u nas standardowo weekend byl w poniedzialek,pogoda dopisala wiec wybylismy na caly dzien nad morze,tym razem zupelnie w druga strone kraju. Bylo bombowo,Blackpool to super miasto,typowo turystyczne. Bylismy w lunaparku,niestety jeszcze z Maksiem nie skorzystalismy z atrakcji,ale chociaz poogladalismy

reklama
My już w domku
U kardiologa ok......szmer jest mniejszy co oznacza ,ze otwór owalny pomału zarasta............ależ sie cieszę!Zapis EKG książkowy!:-D:-D:-):-):-):-)
W wrześniu may echo serca i sprawdzimy w jakim stopniu zarosło.
Byliśmy w parku i na kawce u moich dziewczyn w salonie kosmetyczno-fryzjerskim.Oliś miał strzyżenie:happy2::happy2::happy2:

Teraz sie ropzadało wiec siedzimy w domku

Mamy na dole ząbki 1 i 2-stukam łyeczką metową to klika:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my po wizycie u pediatry, Nadia waz 10,150:szok: wyszla duzo poza siatke centyl :rofl2:
ale poza tym jest super:tak:
wszystkie dzieciaczki sliczniussie:-D Kama cudnie wygladasz!!!!!!!

Wycieczka w Chalupach, Nadusia sie super bawila:happy:piasek byl wszedzie i d tej pory w faldkach:sorry2:

Ostatnia edycja:
Nadia śliczności-pączuś lukrowany-tylko zjeść, a mamusia laska- mulatka
Anja Nadia wazy za dużo a Olisiek za mało-ale oboje są zdrowi i szczęśliwi więc ja mam gdzieś jego wagę!

reklama
nutka tak od jakiegos miesiaca na 15, 20 min pare razy dziennie
esti super ze wyniki dobre:-)
anja
Nadusia kawal baby i do tego sliczniutka:tak:
joa wygladalas pieknie
Karol dzis marudny ale to przez ta goraczke na dworze masakra no i u nas zabkow brak ani nawet sladu

Do góry