reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziendobry za nami spokojna nocka może już tak na zawsze zostanie że Amelka niebedzie jesc w nocy.Jutro na szczypionke jade to znać jaką ma wage ciekawa jestem.Dziewczyny spią a ja biore sie za robote bo potem mi sie niechce,bo gorąco.

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki z ranka, jak po nockach? wypoczęte?
Moja córunia jeszcze spi,w nocy musialam dac jej cycka,bo mnie tak bolał ze myslalam ze umre z bolu,mala wyssala i juz nie boli:-D
dzisiaj wrzuce kilka zdjęć mojego bąbelka,bo wczoraj sama stanęła na nóżkach i jestem dumna jak paw
hihihi

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wczorajszych jubilatów!Spóźnione ale jakże szczere :)

Dzień dobry!Gorąco ostatnio jak w piekle :szok: Ale powrócili nasi przyjaciele z wakacji i wlóczymy się tak z bandą dziewczynek całymi dniami po krzaczorach nad wodą.Troszkę tam się schłodzić można.No i cienia duuużo. :-D Dzisiaj też będziemy jechać.Więc odwiedzam was wczesną porą.

Jajko chętnie podam małej jak sie tylko ochłodzi.Przy obecnej aurze dziecko moje przyjmuje jedynie surowiznę i to raczej na zimno(temp pokojowa w sensie).Także nawet w tej chwili nie dostaje mięska.Za to wszelkiego rodzaju owoce i warzywka a i owszem-je chętnie.Ale tylko surowe...Niezależnie od wszystkich schematów świata(których się też trzymam wychodząc z założenia,że układają je ludzie,którzy się zajmują żywieniem dzieci całe życie) nie mam zwyczajnie innego wyjścia :tak::-)

Mam nadzieję,że humory dopisują ;-)

AGA!!!!!!

ZROB WIKIEMU BADANIA NA PASOZYTY I LAMBIE!!!!!!
On mzoe miec pasozyty, nie pytaj skad bo to mi zajmie 2godz wyjasnianie, ale zrob te badania jeszce jutro a moze sie co wyjasni:tak:

wesele wesele i po weselu! kochane, wesele super, udało sie:) ludzie bawili sie do godziny 7!
W kościele zachowałam spokoj ,oprucz mojego męża który przy przysiedze się popłakał:( mam nadzieje ze ze szczęścia!)

Załączniki

• IMG_6437.JPG
    IMG_6437.JPG
    44,4 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_6460.JPG
    IMG_6460.JPG
    24,9 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_6557.JPG
    IMG_6557.JPG
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
Joooaaa wszystkiego co najlepsze!!!!!Zeby ten dzień był jednym z najpiękniejszych dni w Waszym życiu!!!!
Wyglądaliście pięknie....Tylko gdzie mały królewicz???

reklama
Do góry