reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No mój mąż też mi bardzo pomaga.Zresztą co drugi tydzień zajmuje się małym przez większą część dnia kiedy ja jestem w pracy.A tak to kąpie, karmi, przewija czyli standard.

reklama
Mój zrobi wszystko przy małym,ALE.......kupy nie przebierze:szok:. Trudno,kiedys jak bedzie z nim sam i maly narobi w pieluche to bedzie musial,hehehe
Poza tym Krzysiek tak duzo pracuje,ze gdy juz ma wolne to bardzo chetnie sie młodym zajmie.
A tak przy okazji to jakas godzine temu przypomnialo mi sie ze dzis Krzysztofa a ja nawet żadnej pierdółki na prezent nie mam. Trudno,jak wroci to moze go zgwałce w ramach prezentu:-);-):tak::-D:cool2:

Kama \:-D:-D masz i gifcik zalatwiony, poza tym, kupowac dla faceta to..... :wściekła/y:
chyba jednak Martysi do nas nie przywioza, Lukasz juz poszedl spac:baffled:
No za rok czeka mnie trz slub i wesele, pewnie bede sie tak samo stresowac:happy2:

to może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)

Właśnie, bo ja od urodzenia piorę Kubusiowi w Bryzie u nic mu nie jest. A Julci też prałam w Loveli. Lovelę mam, ale leży..muszę żużyc kiedyś...

ja na chwilkę, bo mężulo dzisiaj obchodzi imieniny:tak::tak:

pierwsze składam życzonka Dzubkowi i dla Joa

Wszystko, Co Tylko Miłe Na Świecie,
Wszystko, Co Tylko Pomyślność Wróży,
Niech Się Wam W Jedno Ogniwo Splecie
Będzie Szczęściem W Życia Podróży!

Buziaki kochane , ściskam was mocnopo drugie

nie jestem tak dosadna jak Albi:sorry2:, ale Anja suknia przepiękna:tak::tak:, ale sorry także uważam, ze na ślub nie pasują 2 kolory , czarny i biały
Nadusia cudności:tak::tak::tak::-)

Anja masz piękne oczy:tak::tak:, czemu uważasz , że inne kolory do ciebie nie pasują, to nie prawda, więcej odwagi:cool2:

aOla mój tez robi dużo przy Kacperku( kapie, przewija, nosi, bawi, jeździ na spacery aleoprócz jedzonka piersi i słoików również) ale często sprzedaje;-);-)( ku uciesze teściowej) synka swojej mamie, co mnie czasami wkurza, to mówię do dziecka: patrz synku ten pan to twój tatuś:-D:-D:-D
i skutkuje:blink:

a spróbowałby mi sie wymknąć do kolegów:angry::angry::angry:, to by mnie tydzień w domu z dzieckiem nie zobaczył;-):tak::-D:-D:-D
przecież to nie jest tylko moje dziecko, nie to, ze to jest dla mnie kula u nogi czy cos w tym stylu

reklama
Do góry