reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dzięki :-).własnie nie byłam pewna czy Vanish nie zaszkodzi. A tak poza tym, to jak długo macie zamiar prać ciuszki w dzidziusiowych proszkach?
Ja już od 4 miesięcy nie piore w dziecinnych proszkach. Wyszły mi suche plamy na rękach a miejscami nawet krew leciała, po jednej ręcznej przepierce. Stwierdziłam, że w takim świństwie dziecku prać nie będe. Decyzje przyśpieszyło wypranie przez omyłke kaftanika z moimi ubraniami, nic Celince nie było, to zaczełam prać w rexie, bo akurat taki proszek mieliśmy i tak zostało.

Ja już od 4 miesięcy nie piore w dziecinnych proszkach. Wyszły mi suche plamy na rękach a miejscami nawet krew leciała, po jednej ręcznej przepierce. Stwierdziłam, że w takim świństwie dziecku prać nie będe. Decyzje przyśpieszyło wypranie przez omyłke kaftanika z moimi ubraniami, nic Celince nie było, to zaczełam prać w rexie, bo akurat taki proszek mieliśmy i tak zostało.
to może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)

to może i ja spróbuję Majce coś uprać w naszym proszku? Moja przyjaciółka stwierdziła że gdyby miała drugie dziecko, to od początku prałaby w normalnym proszku. Ale to ponoc tak jest, że tylko przy pierworodnych jest mnóstwo "cackania się". :-)
Zgadzam się z tobą. Ale skąd my mamy wiedzieć, że zwykły proszek nie zaszkodzi, że robimy coś nie tak. Z następnym dzieckiem będzie napewno nam łatwiej:-D

Ja piore w zwtkłym proszku bonux jak mała skonczyła 3 miesiące albo 2 niepamietam dokładnie ,nic jej niebyło żadnej wysypki.A przy Wiktori to bardzo długo prałam w dzieciencym proszku.Skończyłam z wekami i mam dosc ogórki są po 2,5zł kupilam 10 kilo to miałam co do roboty.I jeszcze wisnie,jestem wyrobiona.A jutro mamy 5 rocznice slubu ciekawa jestem gdzie mnie mąż zabierze.Moje niunie spią ,a ząbków u małej niewidze a nietak dawno taka maarudna była ,a teraz jej przeszło i jest spokojna. Jestem w szoku że mam takie grzeczne dziecie.

Ostatnia edycja:
Slub Dziuby fantastyczny!!!!!Wygladali przepieknie:tak::-):-):-)
Nadusia zachowywala sie wzorowo, spiewala cudnie, smaial sie do ludzi a pod koniec zrobila duza kupke:-D:cool2:

a tak to wygladalysmy, czekam na zj..by:baffled: juz dostalam jeden od Albi, ze w czrnej sukience na slub poszlam,ale przy moich oczach inny kolor nie pasuje i mam tylko czrne kiecki:confused:

dziwisz sie ze dostałas zjeby??? Jak ty wygladzasz?? gdzie jakis makijaz?? jak to w czarnej sukience do koscioła na ślub?? i weź ty kuźwa cos przytyj bo mnie to wku...

reklama
Do góry