reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

doczytałam poniekad, a teraz lece do mich chlopakow.

Dziewczyny co do proszkow to ja odpoczatku piore w Persilu sensitive i plukam w silanie sensitive i odpukac jak na razie malemu nic nie było J

Anja wygladasz slicznie mogole ladna babka z ciebie no ale czarna kiecka to chyba bardziej na pogrzeb by pasowala J

aOLA jak wikus miał 3dniowkle to miał 39 temeratury

Mój J tez bardzo się malym zajmuje teraz nawet wiecej niż jak był taki malutki J

Dominisia swietna i slodka J

reklama
Asiu kochana wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia.
Pumi Mimisia cudowna. ja tez bym chciala pokazac Wam Natalke ale kurcze na youtube nie moge cos sie zalogowac a na bobasach nie ottwarza z mojej kamery:baffled:
Aga kurcze ciekawe co to moze byc? Ale mam nadzieje ze bedzie ok, musi byc.
Kami moj maz tez mi nie pomagal bo tlumaczyl sie ze nie umie ale ostatnio to sie zmienilo, nawet kupe przebral:-D:szok: i jak lulalam mala do snu to poczul sie zazdrosny i tez chcial ja tak ululac ja ja bo zobaczyl jak ona sie do mnie przytula i teraz ciagle sie nia zajmuje jaj wraca z pracy a takiego czegos jak wypady samotne to u nas nie ma albo razem albo wogole, wiec mu tak powiedz a moze zrozumie, albo zostaw go przez2h samego z dzieckiem to moze Cie doceni i zobaczy jaki to wysilek opiekowac sie dzieckiem.
A my dzis idziemy na grilka z przyjaciolmi , u nas goooooraco

Załączniki

• Zdjęcie033.jpg
    Zdjęcie033.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 24
  • Zdjęcie034.jpg
    Zdjęcie034.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 25
  • Zdjęcie035.jpg
    Zdjęcie035.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 23
wychodzę do przyjaciółki, ale w 99% takie wyjścia kończą się tym, że J. dzwoni po ok godz,żebym wracała:baffled: a jeśli uda mu się "wytrzymać", to do końca dnia chodzi dumny jak paw, i najlepiej pokłony mu składać, że taki pomocny:baffled: a żeby w nocy wstał do małej, to jeszcze sie nie zdarzyło...:-( zaczynam mysleć o powrocie do pracy, może wtedy wróci równouprawnienie:-(

Aga nie smuc sie, zobaczysz bedzie ok.
Kami niestety nie bo to piesek mojej siostry i by sie zaryczala, a poza tym maz jest uczulony na siersc

reklama
Do góry