reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Agnie jeśli chodzi o alergie to niestety jestem w temacie Własnie walcze z suchymi plackami tzn jest już dużo lepiej Byłam u dermatologa i smaruję maścią robioną ale po za tym poleciła mi preparaty z Cetaphil-żel do mycia i mleczko do smarowania Jedno kosztuje ok 35zł dostępne w aptece podobno lepsze od oilatum i balneum (jakoś tak się pisze)

plamy też zapieram Vanishem a potem w pralce jelpem na 60stopni
proszek dla dzieci zmienię jak mi się skończy ale mam jeszcze z 3kg więc jeszcze trochę Synkowi prałam do 6msc

Alunia ma małą goraczkę 37,5 czyli albo zęby albo trzydniówka :wściekła/y:

reklama
:wściekła/y:dziewczyny powiedzcie mi czy u Was w domach po narodzinach dziecka nadal jest coś takiego jak równouprawnienie??? mój mąż pomagał mi baaardzooo, ale tylko przez pierwszy miesiąc. teraz jest tak, że jak Majka płacze wieczorami to on np. chwyta wędkę i idzie nad wodę, albo dziś-zostawił mnie z chorym i ząbkującym dzieckiem i poszedł z kolegą na kajaki! i jeszcze mnie opierdzielił, że rozpiesciłam Majkę i ona dlatego płacze!:wściekła/y:jak to jest u Was?

niestety u nie wszystkie inne kolory oprocz zgnilozielonego odpadaja, ze wzgledu na kolor oczu, jednym to sie podoba innym nie a jeszcze inni nie maja wyboru;-)

:wściekła/y:dziewczyny powiedzcie mi czy u Was w domach po narodzinach dziecka nadal jest coś takiego jak równouprawnienie??? mój mąż pomagał mi baaardzooo, ale tylko przez pierwszy miesiąc. teraz jest tak, że jak Majka płacze wieczorami to on np. chwyta wędkę i idzie nad wodę, albo dziś-zostawił mnie z chorym i ząbkującym dzieckiem i poszedł z kolegą na kajaki! i jeszcze mnie opierdzielił, że rozpiesciłam Majkę i ona dlatego płacze!:wściekła/y:jak to jest u Was?

nawet takiego czego sobie nie moge wyobrazic, zeby lukasz sobie poszedl z kumplami gdzies:dry:najwyzej w tenisa pograc na godz, wraca jaknajszybciej by malutka wykapac:blink:

O nie mój mąż robi bardzo dużo przy dzieciach jak ja jestem zajeta to on je wykąpie położy spać.Albo poprostu mam zły dzień,jestem zmeczona to on bawi Amelke a ja w kompie siedze.

Ostatnia edycja:
reklama
Anja ale Ci sie oberwało. Ja tam bym sie obraziła:-);-):tak::-D:-p:cool2:
Ślicznie wyglądałyscie!!!!
JA z proszkiem do prania nie mam problemu odkąd Maks sie urodził wszystko pierzemy w dzidziowym. I nic nie bede zmieniala,bo uwielbiam ten zapach(używamy Fairy)
Moje dziecko juz śpi,az sama nie wierze drugi dzien z rzedu o 20,bez problemu,bez stękania,obrócił sie na boczek i zasnął:szok:

Do góry