reklama
masiek
Mamy kwietniowe'08
no i mogę się pochwalić, że fasolinka rozwija się bardzo dobrze a termin z 13 marca przesunął się na 3:-) a i dostałam pozwolenie na wakacje na mazurach. więc jestem dzisiaj prze szczęśliwa. :-)
Teraz tylko logistyka do pakowania muszę znaleźć.
piszecie o nianiach w Poznaniu też nie tak łatwo znaleźć nianię tanio około 1000zł trzeba mieć i jeszcze trafić na dobrą osobę. Makabra. Na razie teściowa obiecuje, że zajmie się maluszkami, ale ciekawe jak długo starczy jej sił i chęci
dołączam zdjęcie tego co pływa w moim brzuszku;-)
piszecie o nianiach w Poznaniu też nie tak łatwo znaleźć nianię tanio około 1000zł trzeba mieć i jeszcze trafić na dobrą osobę. Makabra. Na razie teściowa obiecuje, że zajmie się maluszkami, ale ciekawe jak długo starczy jej sił i chęci
Cześć Mamuśki:-) WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO DLA PANIEN MŁODYCH !!!
ja z takim głupim pytaniem-jak pozbyć się z ubranek plam po owocach??? odkąd Majka wcina owoce, to mimo że ma śliniaczek to i tak zawsze się upaćka. A proszek Jelp nie spiera
ja z takim głupim pytaniem-jak pozbyć się z ubranek plam po owocach??? odkąd Majka wcina owoce, to mimo że ma śliniaczek to i tak zawsze się upaćka. A proszek Jelp nie spiera
Zdjęcie prześliczne. Szkoda tylko, że nie widać czy chłopiec, czy dziewczynka, zrestą mniejsza z tym ważne aby zdrowe dziecko było.no i mogę się pochwalić, że fasolinka rozwija się bardzo dobrze a termin z 13 marca przesunął się na 3:-) a i dostałam pozwolenie na wakacje na mazurach. więc jestem dzisiaj prze szczęśliwa. :-)
G
goscinnie
Gość
Ja kupiłam zela Vanisch i wkłądam, te najmocniej zabrudzone do miski leje zela i zalewam wrzątkiem. Jak juz nieco ostygnie to wkładam do pralki i daje na 60-intensywne odplamianie + dodatkowe płukanie i piore w JELP
Ja używam vanish i bardzo płucze zanim wypiore w Rexsie, bo Lovela i Jelp mnie uczulały.Cześć Mamuśki:-) WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO DLA PANIEN MŁODYCH !!!
Ostatnia edycja:
G
goscinnie
Gość
Masiek to cudownie, ze jest super i tak bedzie juz do konca. Zdjecie przecudowne. Az na swoje zaraz popatrze.no i mogę się pochwalić, że fasolinka rozwija się bardzo dobrze a termin z 13 marca przesunął się na 3:-) a i dostałam pozwolenie na wakacje na mazurach. więc jestem dzisiaj prze szczęśliwa. :-)
reklama
Jagna współczuję Ci tych wszystkich uczuleń:-(Ja używam vanish i bardzo płucze zanim wypiore w Rexsie, bo Lovela i Jelp mnie uczulały.