reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hehej.

Dziubuś wszystkiego najlepszego dużo miłości aż po grób i może dalej. Pięknego ślubu, udanego wesela by było co wspominać przez lata. Wszystkiego najlepszego.

reklama
no i mogę się pochwalić, że fasolinka rozwija się bardzo dobrze a termin z 13 marca przesunął się na 3:-) a i dostałam pozwolenie na wakacje na mazurach. więc jestem dzisiaj prze szczęśliwa. :-)
Teraz tylko logistyka do pakowania muszę znaleźć.
piszecie o nianiach w Poznaniu też nie tak łatwo znaleźć nianię tanio około 1000zł trzeba mieć i jeszcze trafić na dobrą osobę. Makabra. Na razie teściowa obiecuje, że zajmie się maluszkami, ale ciekawe jak długo starczy jej sił i chęci:sorry2:

dołączam zdjęcie tego co pływa w moim brzuszku;-)

Cześć Mamuśki:-) WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO DLA PANIEN MŁODYCH !!!
ja z takim głupim pytaniem-jak pozbyć się z ubranek plam po owocach??? odkąd Majka wcina owoce, to mimo że ma śliniaczek to i tak zawsze się upaćka. A proszek Jelp nie spiera:no:

no i mogę się pochwalić, że fasolinka rozwija się bardzo dobrze a termin z 13 marca przesunął się na 3:-) a i dostałam pozwolenie na wakacje na mazurach. więc jestem dzisiaj prze szczęśliwa. :-)
piszecie o nianiach w Poznaniu też nie tak łatwo znaleźć nianię tanio około 1000zł trzeba mieć i jeszcze trafić na dobrą osobę. Makabra. Na razie teściowa obiecuje, że zajmie się maluszkami, ale ciekawe jak długo starczy jej sił i chęci:sorry2:

Zdjęcie prześliczne. Szkoda tylko, że nie widać czy chłopiec, czy dziewczynka, zrestą mniejsza z tym ważne aby zdrowe dziecko było:-D.

Ja kupiłam zela Vanisch i wkłądam, te najmocniej zabrudzone do miski leje zela i zalewam wrzątkiem. Jak juz nieco ostygnie to wkładam do pralki i daje na 60-intensywne odplamianie + dodatkowe płukanie i piore w JELP

Cześć Mamuśki:-) WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO DLA PANIEN MŁODYCH !!!
ja z takim głupim pytaniem-jak pozbyć się z ubranek plam po owocach??? odkąd Majka wcina owoce, to mimo że ma śliniaczek to i tak zawsze się upaćka. A proszek Jelp nie spiera:no:
Ja używam vanish i bardzo płucze zanim wypiore w Rexsie, bo Lovela i Jelp mnie uczulały.

Ostatnia edycja:

Masiek to cudownie, ze jest super i tak bedzie juz do konca. Zdjecie przecudowne. Az na swoje zaraz popatrze.

dzięki :-).własnie nie byłam pewna czy Vanish nie zaszkodzi. A tak poza tym, to jak długo macie zamiar prać ciuszki w dzidziusiowych proszkach?

reklama
Do góry