reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nie pamiętam czy pisałam Wam że jak byliśmy w niedz u dzieci to z 2 kół od wózka powietrze zaczęło uchodzić:wściekła/y:Wczoraj koła były prawie puste a dziś 1 zupełnie:wściekła/y:Nie mogłam rano nigdzie wyjść.Zaniosłam na wulkanizację bo zwykłą pompką do roweru się nie dało_Okazało się że obydwa miały dziurawe dętki.Wózek jest po 2 dzieciach to można było spodziewać się problemów.Teraz są napompowane na maksa:happy2:

reklama
my kupowaliśmy nowy wózek a dziś jadę głębokim i nagle coś mi skrzypi, patrzę a tu dętka osobno, felga osobno, jedno z drugim sie nic a nic nie trzyma :szok: cale szczęście mamy Pliko :-D a koło muszę tez zanieść do wulkanizacji, bo po ślubie chcemy jechać w góry na tydzień i zamierzam wziąć spacerówkę od głębokiego wózka, takie duże pompowane koła to chyba lepszy pomysł na górskie szlaki niż Pliko, mimo że lżejszy jest... jak myślicie??

Agnieszka, świetny wózeczek!! i najważniejsze że dla Ciebie wygodny, na pewno tez mniej miejsca w domu zajmuje, więc skoro się sprawdza i Wiktorek zadowolony to najważniejsze!!

Ewcia, współczuję choróbska Julci, pewnie zajęta teraz jesteś, Kubę położyć spac i jeszcze Julcia sie zajać... powodzenia!!

Agnieszka, Esti, moja tez wierci-piętek, podczas zmiany pieluch się wygina, wywraca na boki, popełznie kawałek, byle na golasa być :-D rośnie mi mała striptizerka :eek:

Sylka, świetne zdjęcia!!

Martyka wszystkim ciociom, kolegom i koleżankom dziękuje za życzenia, o tak dziękuje:
dffdf555555555555555tm qe4

a teraz moje półroczne dziecko idzie lulkać, a mama idzie na film, dziś polecam APARTAMENT - na dwójce, jak dla mnie genialny!! :-D
dobrej nocki Kochane :*

Ewcia Oraslit koniecznie-elektorlity zeby sie nie odwodniła i Lakcid lub Didoflor 30 na jelita ochronnie
A najlepiej to kierunek pogotowie bo to może być wirusówka a teraz są upały i o odwodnienie łatwo
Monika .....złośliwość rzeczy martwych..............nowy wózek chyba trzeba bedzie kupć co?

a moje dziecko nadal nie chce jesc:no: ostatni raz jadla o 10 rano:szok: i nic juz na nia nie dziala nawet zupki jesc nie chciala ale za to duzo pije i w miedzyczasie zjadla kilka chrupek bosze co jej jest:-( strasznie sie martwie, nie wyglada na chora, usmiecha sie i gada sobie wiec nie wiem o co chodzi:no:

Ewcia- moze to grypa zoladkowa? szybciutko do pediatry!
Mili- to chyba przez zabki.
Dziuba- pliko w gorach:no:. Nie dasz rady- juz to wyprobowalam- na nierowne tereny jedynie pompowane kola.
Dzis caly dzien na Manhattanie spedzilam z Mimi. Siedziala sobie w pliko i byla wniebowzieta ze wszystko widzi- zolte taksowki, mnostwo kolorowych ludzi i tyyyyle ciekawych rzeczy dookola. Ani nie zakweczala przez cala wycieczke a ja spokojnie nakupowalam jej zabawek, gryzakow i innych rzeczy wywolujacych usmiech na jej buzce

pumi, ja też tak myślę że pompowane w góry!! a co do kupowania zabawek, kurcze tyle rzeczy mi się podoba, ale moja ma tyle tego że bez sensu kupować!! chociaż czasem ciężko mi się powstrzymać, ja juz kupiłam małej dwie sukienki i bluzę na przyszły rok :baffled:
mili, może przejdź się do pediatry jeśli dziś nie przejdzie...
szok!! zawsze jest tyle czytania nadrabiania, a dziś wchodzę i nawet nie jedna strona!! :-D

Witam Mili moja córcia tak samo niechce jesc ale na spiku jej daje i jakoś wypije ale ile to meczarni mnie kosztuje.Ja też myśle że to przez te ząbki,bo co by innego?

reklama
Do góry