reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aOla, Tobi jest ciągle na piersi, wprowadzam tylko zupki, pije wodę
dziuba, na nierówny teren tylko duze koła i niekoniecznie skrętne, my mamy takie i działają, a we wrzesniu tez wybieramy się w góry i bierzemy wózek

reklama
my na pewno duże koła bierzemy!!
jeny dziewczyny zaraz umrę, boli mnie gdzies w okolicy lewej strony w brzuchu, chyba nie jajnik??

A oto moja próbna ślubna fryzurka:)

Załączniki

• DSCF1098.JPG
    DSCF1098.JPG
    15 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF1099.JPG
    DSCF1099.JPG
    23,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF1100.JPG
    DSCF1100.JPG
    14,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1105.JPG
    DSCF1105.JPG
    14,6 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF1108.JPG
    DSCF1108.JPG
    17,8 KB · Wyświetleń: 28
Agnieszka moja wredotka zawsze ucieka z pieluszki, ostatnio z łóżka by spadła tak się rozpędziła. Wózek fajny.
Mili801 może to ząbki, ale spadek apetytu to też objaw anemii, może badania by się przydały, bolesne niestety:-(.
Pumi co robisz że Dominika taka spokojana, bo ja dzisiaj Celina to jakiegoś szaleju się najadła tylko płacze i płacze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Anja78 dziękujemy, Nadia też śliczniutka:-):-):-):-).
Nutka13 tak trzymać, niech Wiktoria wie że jest potrzebna.
Joooaaa1 fryzurka super, piękny kolor.
Nadgoniłam doczytywanie.
Net w domku nie działa, od wczoraj , dzisiaj ma przyjść kolega naprawić.
Najserdeczniejsze życzenia dla Alusi od Celinki z mamą!!!

reklama
Do góry