wszytskim pol roczniakowym ma;luszkom zyczymy z Bubusiem duzo usmiechu i radosci z poznawania swiata!!!:-)
MASIEK kup sobie wit Prenatal complex z imbirem -p mdloscia;-)a do tego kilka lekow homeopatycznych w granulkach cena k 8zl....
dopasuj prosze swoje objawy do leku mzesz stosowac 1 lub kilka naprzemiennie:
SEPIA 9CH (5granulek 2 x dziennie rano i wieczorem)-jesli masz wymioty na widok jedzenia lub pod jego wplywem ,po posilku apetyt na kwasne pokarmy uczucie pustki w zoladku
IGANTIA9CH (5 gran. 2x dziennie rano i wieczorem przed snem)-nudnosci ktore ulegaja poprawie pod wplywem jedzenia ,pacjentka nadwrazliwa, ze sklonnoscia do niepokoju niepokoju
IPECA 9 CH (5gran w rytmie wystepujacych nudnosci)-wymioty sluzowa trescia ktore nie przynosza poprawy nudnosci ,slinotok brak pragnienia
Mili dla Natki na zobakowanie :
CHAMOMILLA 15CH -5 granulek co pol godz w miare poprawy rzadziej-dziecko pobudzona kaprysne
BORAX- 5 granulek 3-4x dziennie-zapalenie dziasel lub zapalenie jamy sutnej z wystapienie aft
PHYTOLACCA 5CH-bol dziasel ustepujacy po ich zacisnieciu
MERCURIUS SOLUBILIS 9CH-slinotok jezyk obrzmialy silne pragnienie
zdjecia sliczne maluszkow - uwielbiam je ogladac!!
MAsiek 3mam kciuki za corcie -ja tez chce miec 2 dziecko corcie!!;-)ciesze sie ze z LEosiem coraz lepiej!
KAsiu mam nadzieje ze operacja mezula bedzie bez problemow i ze szybko dojdzie do siebie!
Pumi ciesze sie ze Domi ma fachowa opieke oby tylko dobra i skuteczna diagnoze wybrali
aha ja osobiscie dalam wczoraj 1 raz kubie 10granulek CHAMOMILLA vulgaris 15CH do mleczka na noc tylko rozpuscilam je w kieliszku w malej ilosci wody....efekt super kubus zasnal bez problemu i nie plakal przez sen jak ostatnio
o czopikach VIBURCOL chyba pamietacie tez skuteczne
chcialam jeszcze zwrocic uwage ze bobodent zawiera wieksze stezenie extr . z ziol i lidokaine-subst .znieczulajaca niz dentinox gel czy orjagel a kosztuje ok 12 zl a nie jak tamte ponad 20......
wiecej nie pamietam......co chaialm napisac zreszta powoli uciekam do pracy buziaki kochane!!!:-)