Co do nowego wózka,tak myślę o kupnie nowego(całkiem nowego a niech tam,tylko żeby nie był za drogi i funkcjonalny).Kurcze,zazdroszcze tym które mają już nowe spacerówki,są takie ładne.Póki co Miki będzie jeździł w tym co ma,jest naprawiony a pieniążków na razie nie ma.Dostaliśmy:-) używany komp dla zuzi,trzeba trochę do niego dokupić i znów spory wydatek.
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Z Julcią już OK. CHyba się czymś struła. Wieczór był cięeężki ale potem noc już spokojna i dziś też już OK. Znów jest "żywotna" i nic już jej nie dolega.
21kasia21
mamcia N&N :)
witamy . po wczorajszych badaniach meza okazalo sie, ze nie ma zadnych przeciwskazan do operacji, jest zdrowy jak rydz:-) ale operazcja jest przesunieta na koniec wrzesnia, kiedy juz wrocimy z polski, bo inaczej niie moglby leciec samolotem. dobrze, ze sie upewnilismy bo mogloby byc nieciekawie
a ja dzis do ginekologa ide na 11:30 bo......
a ja dzis do ginekologa ide na 11:30 bo......
sylka, Tobi sam robi przerwę ok 5-6 godz ale przed południem. Teraz upały zelżały więc chcę ją przesunąć na noc. Już jest lepiej, dziś zjadł ok północy, krótko marudził o 4, dostał smoka i zjadł o 6, i obudził się dopiero o 8.30.
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Paulinku dziękuję ci za te słowa. Pumi tobie też dziękuję. Czasem trudno uwierzyć w sens tego szczególnie jak po tygodniach ćwiczeń itp. okazuje się, że jest poprawa ale niewielka
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.
Wiktorku, Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!
Masiek tez ci zycze jak najlepszych wiesci, bo mnie dzis neurolozka wku...
Ile wczesniej urodzilo sie twoje malenswo??
Paulinek
Styczniowe mamy'08
witam
Paulinek ja mieszkam w Roosendaal 5km od Belgii:-) a teraz mąz szuka innego mieszkania i ma jakąś ofertę w Belgii
Nutka Ewa ja mam mniejszą różnicę bo 2latka i na szczęście na razie bez oznak zazdrości ale za to mam pewnie dużo więcej roboty z dwójką
Esti ale babsztyl Oliś jest drobny ale jaki sprawny Moja kluska nawet do siadania się nie bierze a on już pełza
Zapraszamy, zapraszamy najlepiej w okolice Brukseli lub Waterloo
reklama
A ja dzisiaj zanim mąż z pracy wrółcił to upiekłam placek i zrobiłam obiadek(pochwała od meża że rewelacyjny)i niejestem zmeczona moje dzieci dzisiaj jak o dziwo spokojne.A Wiktorka mi pomagała w pieczeniu i jaka dumna jest z tego aż chce mi sie spiewac.Może tak zawsze bedzie ach ach..?