reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hej laseczki u nas oki tylko pogoda sie skopala -kubius dzis strasznie marudny:dry:niedlugo przychodzi kuzynka Ł:-)wiec sie zegnam poki co!

Pumi ciesze sie z Domi w miare oki.....uszy do gory po zlych chwilach zawsze przychodza te dobre....
Albi sesja rajowca genialna!!!!!!!!!:-)Aga no coz takie zycie a fotki sliczne!!!!:tak:

reklama
Oliwier dzisiaj też marudny i ma dzień nie jedzenia....zjadł dopiero 270 mleka.teraz śpi od godziny już!:szok:Jak wstanie to dam mu zupkę
A pogoda okropna.............pochmurno i strasznie parzy.będzie burza jak nic
A ja ospała..........:eek:

Wyniki moczu są ok ale posiew wyszedł niedobry i wysłały jeszcze raz do laboratorium. Tak powiedzieli mężowi w laboratorium. Dziewczyny jak wyniki moczu dobre to posiew może być zły ? może któraś z was wie coś na ten temat.Oszaleje do jutra przez tą niepewność.Wreszcie się rozpadało ale fajnie.Amelka usnełai śpi z godzine.

Wyniki moczu ok ale prześiewu niebyło bo jakieś bakterie wyszły i jeszcz raz wysłali do laboratorium,dziewczyny jak mocz wyszedł dobry to posiew może być niedobry ?,miala któraś tak .Do jutra oszaleje cały czas myśle.Wreszcie u nas pada jak fajnie.
niestety ale moze byc. Szczegolnie, ze wychodowano bakterie. Jednak zawsze to moze byc nie liczne kolonie bakteri albo nie szkodliwe.

Ładne to krzesełko i cena przystępna ale ja nie umiem kupować na Allegro.Może w komisie dziecięcym u nas jakieś będzie tanie(jagna-kupiłam Mikiemu niedawno chuśtawkę właśnie w tym komisie za 80 zł a nowe identyczne są po 255zł)
U nas jest komis, tylko że z zaopatrzeniem jego gorzej, nic nigdy nie ma. Więc pozostaje mi allegro, już kilka rzeczy tam kupiłam.

Dominika wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka.
Pumi mam nadzieję że wszystko będzie OK.
Wszystkie zdjęcia są fajne, a dzieciaczki jeszcze fajniejsze. (nie dam rady wymienić Was wszystkich, tyle zdjęć umieściłyście:-))
Monika lista fajna, tylko mało czytelna;-).
Nutka z moczem tak bywa, czasami laboratorium się pomyli.

Jak zawsze mam pecha i trafiam że nikogo nie ma.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny musze się wyżalić.
Dzisiaj w pracy miałam spięcie, z liderem mojego działu, poszło o wekendy i zmiany.
Od powrotu z macieżyńskiego miałam tylko jeden wekend wolny, a według lidera 4 bo wolna sobota albo niedziela daje w sumie wolny wekend:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Poza tym mam 3/4 etatu a wiecznie godziny jak na cały:wściekła/y:, bez wypłacania nadgodzin( niby ma mi oddać w dniach wolnych tylko kiedy), więc powiedziałam że grafik ma być na 3/4 etatu i po 6 godzin dziennie, usłyszałam że tak się nie da i zmiany też musimy mieć:wściekła/y:.Ona też by mogła przychodzić na zmiany i wekendy, ale po co jak lepiej przyjśc od poniedziałku do piątku od 6 do 14, zwinąć dupe do faceta i mieć wszystko gdzieś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Więc w końcu powiedziałam co o tym myśle, trzasnełam dzwiami i wyszłam, nie chciało mi się słuchać jej miałczenia. Taką samą jazde miała na drugiej zmianie, kolężanka, też nie wytrzymała.
Od 2 miesięcy sprawa ląduje u kierowniczki i nic się nie dzieje.
Postraszyłam ją sądem i kodeksem pracy, może coś to da, zwolnić mnie nie zwolni bo zostanie tylko ona i koleżanka która się też zwolni:-), bo robi wszystkie nocki.
Jutro mam wolne, a co to będzie się dzialo w środę to nie wiem, wkuże sie to pójdę na wychowawczy.
Rozpisałam się, mam nadzieję, że was nie zanudziłam.

reklama
jagna i dobrze zrobilas wszyscy pracowadcy teraz traktuja ludzi jak niewolnikow ja pracowalam do 8 miesiaca ciazy i to wszystkie weekendy i nadodatek fizycznie i wszyscy to mieli w dupie a jak poszlam na L4 wkoncu bo dostalam gestozy to mieli wielki zal do mnie i h.j im w dupe nie przejmowalam sie bo oni mnie tez mnieli w dupie ze zapier.alam po 6 godzin niby tylko ale za to fizycznie podnoszac ciezary i to w ciazy.

my wrocilismy ze spaceru troche pokropilo ale fajnie sie zrobilo a maly lezy w lozczku i placze zaraz ide go kapac i do spania mala maruda, terz dopiero przeszedl mi boil glowy po aspirynie a tak caly dzien umieralam.

aha Dawidek jest zajebi.ty urwisek i taki sliczny :-* muuua dla Dawisia.

Do góry