reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam wszystkie mamusie po dluzszym milczeniu- zainteresowane osoby wiedza z jakich powodow mnie nie bylo- ale mniejsza z tym.
U nas ciag dalszy biegania po lekarzach. Jutro specjalista okulista i rehabilitacja na miesnie dla Dominini.
Niestety nie doczytam was i nie moge odpisac - wiec post bedzie troche samolubny tzn napisze tylko o nas:-(
Ciag dalszy fatum jakie na nas spadlo ostatnim czasem. Wczasowalismy sie w pensylwani bo dlugi weekend byl i maz sie gorzej poczul a potem to juz bylo tragicznie. Wezwalam pogotowie- przyjechaly dwa ambulanse i ratowali w bolach mojego meza. Okazalo sie ze ma kamienie na nerkach i mu zaczely schodzic. 3 zastrzyki z morfiny mu nie pomogly. Boze - ile tego jeszcze na mnie spadnie?

Ostatnia edycja:
reklama
B-Asia mi Zosia tez gardzi cyckiem od kiedy podaje jej butelkę....
zaopatrzyłam nas w ten kubek niekapek z NUK-a,ale mala jeszcze nie jarzy o co chodzi z nim-niby włoży bo buźki,ale go wypluwa...
kamalodz- widok z twojego okna jest super,tylko deszcz troche przeszkadza,ale w koncu to Anglia:dry:

Zosiunia daje buziaczki wszystkim dzieciaczkom i mamciom:-D

pumi, wsyzstko dobrye ju y P__ cyz cos mu groyi_
a macie juy wzniki badan genetzcynzch Dominisi_

u nas od rana leje...

Albi + Dawidek jest super, a w tzch solankach w Konstancinie jest genialnie, jak miesykalam pryey miesiac w Gorye Kalwarii to bzlismz tam prawie kaydego dnia!

czesc kobietki :-) wczoraj juz mi sie nie chcialo do was zagladac, jakos nie mialam humorku ... dzisiaj piekna pogoda jest ale mnie boli glowa nie wiedziec dlaczego...

Pumi napisz do nas cos wiecej o malej i o was co u was co z mala ? co mowia lekarze???

Basiu nie dziwie sie ze maly zaczyna gardzic cycem bo z butelki leci szybciej i latwiej niz z cycka mimo tego najwolniejszego smoczka... no niestety basiu wkoncu wogole go nie bedzie chcial niestety takie uroki jedzenia z butli sa.

kilka fotek z ostatnich dni.
1,2,3,4,5 na ogrodku u rodzicow..

reklama
Do góry