reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Idę spać,oczy mi się zamykają.Zapisujcie wzrost i wagę waszych dzieci na liście urodzinowej,na razie mam Kuby-frodo,Tobiaszka,,Gabrysi-myszorki,Wiktora-Agi i Olisia.

hejka
nutka z Alunią ok tzn to badanie moczu z posiewem wyszło dobrze chociaż na ogólnym wyszły bakterie Mam jej smarować cipcie clotrinomazol i termentiol (jeśli dobrze napisałam) W piatek kontrola moczu Właśnie doczytałam że u Was odwrotnie Nie wiem dlaczego i trzymam kciuki
pumi alunia też ssysa z łyżki zupki (dziś 6dzień jak je) Pomału Dominika dojdzie do wprawy

hejo
wpadam na chwilę, żeby zobaczy co u was słychac i podejrzec wasze skarby
fotki rewelacyjne wszystkich maluchów a Dawis mały iziiiiiiiiiiiiiiiii rajder hihihihi

coś mi sie z kompem dzije
zero usmieszków:-(
ale to nic

aga świetne zdjacie z hefalumpami normalnie buzia mi sie do teraz smieje
kurcze cos jest nie tak jutro zajrzę

hejka

pumi alunia też ssysa z łyżki zupki (dziś 6dzień jak je) Pomału Dominika dojdzie do wprawy
dzis 3 raz jej podaje z lyzeczki. Najpierw poszlo jablko w zeszlym tyg, potem przerwa. Nastepnie mafefka i przerwa a dzis poszedl w ruch slodki ziemniak- i zaskoczyla!!!!!!!!!!!:tak: juz lekko otwiera paszcze zeby zlizac tego ziemniaczka- smakuje jej:tak:
Ucze tez samej sie troche w dzien bawic i samej zasypiac bo dostalam ochrzan ze za bardzo Dominike rozpieszczam i nosze.
Dziekujemy za 5 miesiecznikowe zyczonka!!!
U nas tez marudzenie na zabki- dziaselka rozpulchnione. Daje baby orajel. slyszalam ze trzeba przecierac dziaselka woda rozmieszana z wodka 1:1 nasaczona pileusia - przynosi ulge

to ja mam chyba prosciej uspac malego bo klade go do lozeczka na brzuszek i zaspia sam albo czasem zasnie juz przy jedzeniu tyle ze u mnie telewizor pocichutku leci albo wierza i radio no i tylko z jednym malym misiem do przytulania reszta zabawek jest pochowana, ale dominisia ruchliwa jest :-) i przez caly ten filmik ani razu jezyczka nie wyciagnela tak jak ci te barany lekarze mowili, moj Wikus ostatnio tez wyciaga jezyk albo ssa go sobie tak jak dorosly landrynke :-) my pobudka dzisiaj o 5:30 sniadanko i maly spi dalej z tatusiem bo przyszedl z pracy rano. ja zaraz ide robic kawusie i moze jakies sniadanie.

reklama
Do góry