reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja też zamierzam Olisia jak najwcześniej an nocniczek wysadzać.............juz sam siedzi..poczekam do sierpnia i będę próbować.........ja akurat wiem kiedy robi kupkę.......może sie uda:tak:
Jagna suwaczki są superowe:-)
Ja przez 5, 5 lat uczyłam sie rosyjskiego.....dosyć dobrze znam.....gorzej z angielskim:eek:

Oliwier od urodzenia przesypia noce........już w szpitalu przesypiał po 6 godzina..jadł o 3,4 nad ranem i spokój.Odkąd skończył 2 miesiące śpi od 21, 21:30 do 6, 7 rano.
Ale od tygodnia już chodzi spać ok 20:30 i śpi nawet do 7, 8 rano.
Je tylko o 24 i koniec:happy2:

A dzisja pobił rekord w spaniu w dzień.......2 godziny pod rząd.....zawsze spi 2 razy albo raz po 30 min ut albo i mniej
Chodziłam sprawdzać czy żyje............;-)

Obniżyliśmy dzisiaj łóżeczko już na sam dół

reklama
no to zazdroszczę takiego spania
z nocnikiem poczekam do przyszłych wakacji Piotruś załapał na 2latka ale dziewczynki podobno wcześniej więc może się uda

jeszcze wam chciałam jedna fotkę pokazać bo z innego aparatu i wcześniej nie miałam a to jeszcze z mojej promocji dr:sorry2:

Załączniki

• Zdjęcie011(2).jpg
    Zdjęcie011(2).jpg
    341,4 KB · Wyświetleń: 31
Dziubus bedziesz przepiekna panna mloda, zazdroszcze bo to taka piekna chwila w zyciu;-)
A ja mam chyba jakiegos pecha, oni wszyscy mi nie dadza zyc, teraz juz nie chodzi o babke ale o mojego ojaca ale nie bede tu smecic, napisze na zamknietym, palnac sobie w lep to za malo, tak bardzo bym chciala wyjechac z tego kraju i zostawic ich wszystkich i miec ich gdzies:wściekła/y:

Dziubus buty sa przepiepiękne !!!

Helena ja tez jak mialam rok już sikalam ale mnie mama sadzal na nocnik jak już sama sziedzialam czyli kolo 7-8 miesiaca zycia

Kama ja bym powiedziala ze Maksik do ciebie jest podobny.

Pandi najgorsze z tego jest to ze ja nigdy się rosyjskiego nie uczylam i nie wiem co tam na tych twoich suwaczkach pisze L ale zdjecie jest swietne hehe J

Sylka u nas jest tak ze od kad Wiktor jest na sztucznym to w nocy już nie je bo nie widzialam potzreby tuczenia dziecka sztucznym mlekiem jeszcze w nocy, w nocy budzil się raz i dostawal herbatke chyba ze były upaly to kilka razy a teraz już wogole się nie budzi w nocy tylko wstaje rano i dostaje flache.

my dzisiaj pobudka o 5.30 ale maly dostal smoka i jeszcze zasnol na 30 minutek potem flacha no i teraz sie bawi, poczekam az moje siostry wstana to pojda z nim na plac, jak dobrzez e ma takie cioteczki ze chodz mimo tak mlodego wieku potrafia sie ni mzajac , ja sie smieje ze jak beda miec swoje to nie beda mialy problemu juz z tym :-) przebrac umieja nakarmic i zabawic.
Dzisiaj mi sie snilo ze BB zniklo wogole z internetu tak jak by ktos strone unicestwil a pozniej ze moj wozek na spacerze kola pogubil i nie mialam jak wrocic a bylam bez telefonu bo totalne glupoty. Zaraz kawa i sniadanie zapowiada sie piekny dzien :-)

Salik, ale miałaś koszmary!!!!!
my już na nogach, mała już śpiewa, idziemy na pół dnia nad morze a potem umówiłam się z kuzynką - idziemy wybierać dla niej kreację!! i stanik dla mnie bo żeby znaleźć bardotkę w moim rozmiarze to graniczy z cudem...! :wściekła/y:

Haj :-)
pandi, Zdjecie bombowe :-D
Duśka zachowuje się normalnie, nie było żadnych niepokojących akcji, więc raczej nic jej się od tego upadku nie stało... Dzis idziemy na zdrowe dzieci, bo mała dostaje od tygodnia Lactulosum na ten jej brak kupek - chyba podziałało, bo najpierw robiła codziennie takie małe zbite, a wczoraj w końcu poszła normalna... i teraz nie wiem, czy dawać jej dalej czy nie :-)
W końcu będziemy mieć nosidełko i nie trzeba będzie się wszędzie z wózkiem tarabanic, jes, jes, jes! :-D
salik, Ja to bym zawału dostała, jakby bb zniknęło z internetu ;-D
dziuba, Buciki są ładne :-) Ja miałam z zaokrąglonym czubem, bo mam stopę 38,39 i bym wyglądała w takich jak w kajakach ;-)
Co do nocnika, to bym też chciała jak najwcześniej, ale jak wiecie z kupami na razie jest trochę problematycznie... Siku to można próbować po jedzeniu, ale to chyba trzeba by było konsekwentnie tylko na nocnik, a nie na zmianę z pieluchą, a to byłoby bardzo upierdliwe, przynajmniej w te wakacje, jak wyjazdów dużo...:confused:

reklama
Czesc wam ja też wyspana mała usneła o 20.30 i spała do 2 mleko wypiła i do 7 spała i znowu usneła z godzine pośpi a potem na spacerek

Do góry