reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

baj de lej, te pastwiko i urocze baranki to twoje????:-), bo jak tak, to robimy u ciebie spotkanie BB, w namiotach sie rozbijemy i bedzie nas budzic beee baranie!:-Dkrowy jak trzeba tez wydoimy....:rolleyes:
A gdzie tam moje,bylismy wczoraj na wycieczce. Mam chlopa w domu ,po co mi jeszcze barany:-D:-D:-D Ale przyjechac mozecie,mam nie duzy ogrodek ,mysle ze taki wojskowy namiot można by bylo rozbic,hihihi
:-D:-) A to mala pamiatka z mojego domowego archiwum... Niektore z was powinny jeszcze pamietac te czasy

reklama
jagna, jakie ty masz fajne suwaczki:-) lubię rosyjski - skąd je wytrzasnęłaś i dlaczego akurat takie??:happy2:
U kogoś wypatrzyłam, a jak klikniesz na suwaczka to Ci się stronka wyświetli. A po rosyjsku, dlatego że trochę znam rosyjski. A tak poza tym to 5 minut temu zmieniałam na inne i zdjęcia dodałam i co nie widać zmian.

Jagna moja niunia też wie od samego początku kiedy noc a kiedy dzień i też się budzi o 2-3 w nocy.Mam nadzieje że jak ta starsza bedzie chodzić spać po bajce zaznacze że starsza Wiktoria chodzi mi tak od początku aż do dzisiaj i niema znaczenia czy to zima czy lato.

Moje obydwie wypisz wymaluj tatus,tatus dumny jak paw.Ale to co mają na dole to po mamusi choc to jedno ,o nie jeszcze charakterki.

Mój też ładnie przesypia nocki.Jak zaśnie koło 20-21 to śpi do 6 rano.Ale jak dziś zasnął ok 18.30 to pewnie obudzi się koło 3-4 bo będzie głodny.

Maksik ma Twoj usmiech- sliczny:tak: Szkoda juz mialam wizje siebie dojaca baranice czy krowe:szok::-D
Jagna, swietne imie dla coreczki wybralas, bardzo mi sie podoba:tak:no i piekne dziewcze z niej, sniada cera i ciemne oczki:)))

Ostatnia edycja:
Jagna moja niunia też wie od samego początku kiedy noc a kiedy dzień i też się budzi o 2-3 w nocy.Mam nadzieje że jak ta starsza bedzie chodzić spać po bajce zaznacze że starsza Wiktoria chodzi mi tak od początku aż do dzisiaj i niema znaczenia czy to zima czy lato.
Też tak chcę nauczyć Celinkę, narazie idzie spać mniej więcej między 20 a 21. Ja z bratem chodziłam tak spać, a jak widzę dzieciaki latajace do 12 w nocy to mnie trzęsie, kiedy ci rodzice maja czas dla siebie.

jagna, pofatygowałam się na ta stronkę i też mam takie - dzięki za podpowiedź:-)
kama, Maksik jest prześliczny po prostu i ma takie łobuzerstwo na buzi wypisane że będzie panny rwać aż miło:cool2:

reklama
Do góry