reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ojej ile napisałyscie wreszcie mam z kim pogadac superrrr.My też po spacerku mała spała3,5 godziny wiec miałam czas do starszej Wiktori.Dawno mi tak niespała,teraz mycie mleczko i spanie tak za 1 godzine powinny obydwie spac to potem mam czas do męża. BUTKI BAJERANCKIKE jeny kiedy to było zaraz minie 5 lat.Zaczne małą po mału sadzac na nocniczek.Starszą córke kładłam dość wczesnie i siusiu robiła na nocnik jak miała 1 roczek no może jeszcze ze dwa miesiące .

ale wy szybko z tymi nocniczkami zaczynacie:szok::-D no ale może to i dobrze tylko maluch musi swobodnie sam siedzieć.
Albi, faktycznie długo nie włączałam skype'a, ale to przez brak czasu, może zajrzę wreszcie:sorry:
witam nutkę i pozdrawiam jagnę - jak chusta?

Monika juz go bedziesz sadzac ??? jak to zrobisz ??? zdrob zdjecie i nam pokaz...

Kama mam nadzieje ze to wszystko ok z małym jest.
Jak Miki będzie już sam pewnie siedział tzn. nie będzie się kiwać to zacznę go sadzać tak jak Zuzię-najpierw po nocce(jak będzie miał sucho).No i zobaczymy jak to będzie bo z chłopakami to podobno trudniej jest.

ale wy szybko z tymi nocniczkami zaczynacie:szok::-D no ale może to i dobrze tylko maluch musi swobodnie sam siedzieć.
Albi, faktycznie długo nie włączałam skype'a, ale to przez brak czasu, może zajrzę wreszcie:sorry:
witam nutkę i pozdrawiam jagnę - jak chusta?
Chusta w planach, materiału kupić nie mogę, w sklepach tylko lekkie materiały:wściekła/y:, jak pojadę do Piły na wczasy to napewno coś kupie i może namówie babcię na uszycie wkońcu krawcową jest to zrobi to lepiej.

Jagna nie ma sprawy.Fajnie że jest nas tu coraz więcej.A mój mały zasnął godzinę temu i nadal śpi. Mam nadzieje że w nocy też będzie spał a nie wariował.

Jagna nie ma sprawy.Fajnie że jest nas tu coraz więcej.A mój mały zasnął godzinę temu i nadal śpi. Mam nadzieje że w nocy też będzie spał a nie wariował.
Celinka od urodzenia wiedziala kiedy jest dzień, a kiedy noc. Tylko, że nadal budzi się wnocy na 1-2 karmienia. Mimo wypicia 200ml kaszki albo sinlaka.

reklama
Do góry