reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mam taką przenośną w domku, ale teraz tyle tego mam prania, malucha rzeczy musiałam rozłożyć na 5 prań!!!!!!!!Teraz to wszystko poprasować...................
Pandorax my mieliśmy też problem z młodzieżą....z innego bloku przychodzili do nas palić papierosy, a że mieszkam na parterze to mi w domku śmierdział .ale jak zaczęli palić trawę i pić alkohol to zadzwoniłam na policję.................teraz mamy spokój.Mieszkam w śmiesznm bloku , bo na jednym piętrze jest 6 mieszkań, wiec i tak nie wiedzą kto zadzwonił..........hi hi hi hi

reklama
Będą podtruwać mnie o moje dziecko, to było jakoś w czerwcu.Ja ma chody w policji bo szwagier jest gliną:tak: więc nawet wystarczy do niego zadzwonić,a nie na 112
Zupka gotowa-pieczarkowa, a na drugie danie kasza kus-kus i rybka dla męża a dla mnie kotlecik
A mam fajny przepis na kotlety z jajek:tak:

A ja mam dzisiaj na obiadek rybkę z surówką z kapusty kiszonej i puree ziemniaczane. w końcu tak dużo tej rybki zakupiłam to trzeba ją wcinać

a mnie ostanio poruszyła film skazany na bluesa pod względem starych kawałków Dżemu

Ta młodzież to koledzy jednego z synów lokatorów z dziesiątego pietra. Dzwoniliśmy i inni z naszego i pobliskich pięter (my mieszkamy na 1wszym) - w zeszłym roku była zadyma. Po pierwszych telefonach i nalotach policji, młodzieżówka popisała całą klatkę na parterze flamastrami, ze tu mieszkają kapusie itp.:wściekła/y: W końcu im dosolili mandaty za śmiecenie na klatce (bo za nic innego nie mogli) i trochę przystopowali, ale było lato, a teraz coraz zimniej, więc boję się że znów zaczną.:szok: Chociaż policja już ma oko na nasz blok.

reklama
Do góry