reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asia, nie ma nic wspolmego z wodami plodowymi, hormony maja wplyw i rosnace dziecko ktore powoduje,ze macica naciska na pecherz i jest mniej miejsca na mocz, dlatego trzeba czesciej oprozniac:dry:

wczoraj snio mi sie ze urodzilam rudego szczura i karmilam go piersia a jak przyszedl mnie odwiedzic maz to stwierdzil ze ten szczur jest nawet fajny tylko czemu rudy:szok::-D i jak tu odczytac taki sen

Helenko sen rewelacyjny...A pytalam ostatnio czy tylko moje sa takie pochrzanione!Jak widac nie ma sie czym martwic.To normalne w tym odmiennym stanie :happy:

PAULINEK WITAMY WAS PO ROZDWOJENIU!!!Strasznie sie cieszymy,ze wszystko u Was w porzadku...A malutki jest taki slodki....Ze az by sie chcialo tak swojego maluszka na raczki wziac :tak:
Witamy mame styczniowa.Lepiej pozno niz wcale :-D

Jakis zły dzien dzis mam:wściekła/y:
Niby biore ten fenoterol ale co jakis czas twardnieje mi brzuch. W czwartek ide do lekarza ale do tego czasu chyba bede panikowac...
Gdzies usłyszałam,że czeste twardnienie brzucha moze spowodowac niedotlenienie u dziecka....

witam po weekendzie.
Paulinek- zdjecie przeurocze- gratuluje i podziwiam!!!!!
Kurcze- zeby kolejna z nas nie rozpakowala sie przed czasem
xx_sorki.gif
!!!!
ja kupilam pampers cruises( czy jakos tak?) i chusteczki pampers sensitive. Wkladki urzywam Evenflo, a kosmetyki kupilam Johnsons bedtime.
Helenka- mam pytanie odnosnie snu- a nie pogryzl cie ten szczor po brodawkach ?
xx_smiech_big.gif

ja wypralam wszystko dla Dominiki i czeka mnie gooora
xx_prasowanie.gif
.chyba rozloze sobie to na caly tydzien i w ten sposob nie bede sie nudzic.
mam pytanko- czy zastanawialyscie sie nad nawilzaczem powietrza? nasze dzidzie urodza sie w sezonie grzewczym i ostatno naczytalam sie o wysuszonych noskach. Znalazlam super nawilzacz w kszatlcie zielonej zabki( na zdjeciu po lewej kolo lozeczka) i kupilam. Wklajam fote kopy ubranek do prasowania hihihi
Witam nowa mamusie!

Załączniki

• Picture 716.jpg
    Picture 716.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Dzien dzisiaj faktycznie kiepski!ja tez jakas rozbita,rozdrazniona...Napina mi sie ciagle brzuszek a nie mam z tym normalnie problemu.Zjadlam rano no-spe.Pomoglo niby ale juz przestalo dzialac.Zaraz chyba mnie czeka nastepna...Do tego nie mam na nic sily i glowa mi peka.Niecierpie sie zle czuc bo sama sie wtedy nie lubie.Jestem wredna i marudna....

Do góry