reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi ty sie nie denerwuj. Ja nie mam tez fotelika, wózka, łóżeczka, materaca, pościeli.
zresztą co tu wymieniać czego ja nie mam. prościej napisać co mam, otóż kilka ciuszków komódkę i rożek no i przywieszkę nad łóżeczko:baffled::baffled::confused::confused::confused:

Ja tez na początek będę używać pieluch pampers i chusteczek tez bo położna mówiła, żeby używać wszystko jednej firmy , żeby później łatwo wykluczyć przyczynę uczulenia. :nerd:
A jak nic się nie będzie działo, to chusteczki zmienię na bambino albo dzidziuś bo maja świetną opinię. Tak jak proszek do prania i płatki mydlane.:tak::tak:

reklama
ja z zakupow jestem bardzo zadowolona, wozek super, kupilam na allegro fajny spiworek do srodka, wanna zwykla na stelazu, na lozeczko czekamy, fotelik kupimy
maxi cosi nowy kolor 2008 TRIAL, pasuje do wozka no i do...samochodu.
oczywiscie szal zakupow tak mna walnal,ze zaczelismy planowanie kupna nowej fury ;-)chce sprowadzic ze stanow rodzinny van-toyote sienne, wtedy jeszcze 2jka dzieci na mur i z 2 psy:rofl2:by bylo rodzinnie!

Witam wszystkie styczniowe mamusie!!!
dopisuje sie do Was z terminem na 1 styczeń, hehe!
To jest moje 3 dziecko, najprawdopodobniej 3 chłopiec:confused:.

Po pierwsze gratulacje dla Paulinek!!chłopczyk przesliczny:tak:
Po drugie czasem włącze sie do rozmowy jeżeli pozwolicie.

marta3x - witaj wśród styczniówek:-):-D i napisz coś więcej o sobie i ciąży:tak:
Sylka, ja też mam zamiar na początek może stosować płatki mydlane, ale zobaczymy:confused:

Dziewczyny czy Wy tez siusiacie co 5-10 minut?
Ja normalnie nie moge opuscic toalety..
Kurcze czy to tormalne..?
Poza tym czy jest Wam juz tez ciezko wejsc po schodach?Dostaje zadyszki po wejsciu na kilka stopni

Asiu,
dokładnie tak samo :-) Teraz jestem z Julią w szpitalu na rehabilitacji. I wyobraź sobie że na cały oddział mamy jedną łazienkę w dodatku z toaletą, a osób jest ok 20. To jest horror. Jak już nie mogę utrzymać siku (ZWŁASZCZA PODCZA WIECZORNYCH I RANNYCH TOALET) to muszę lecieć na inny oddział:sorry2:

Ewa- kurcze te nasze szpitale w ogole sa z jakies innej epoki. Najlepiej niech wystawia wiadra na korytarze zeby zaoszczedzic..
Jedna tolateta na caly oddział- paranoja.
A tak w ogole czy sikanie ma jakis zwiazek z wypływaniem wód płodowych? Moze to głupie pyatni9e ale czesto sie nad tym zastanawiam...:confused:

reklama
czesc
witam nowa mamusie trocze puzno dolaczasz ale bardzo nam milo :-)
asia siostrzenica mojego meza miala uczulenie po OILATUM a na delikatna skorke NAJLEPSZY KROCHMAL normalnie sie gotuje make ziemniaczana z woda jak kisiel i do wody do kapania do teraz kapie dzieci jesli maja jakies odpazenia czy uczulenia Wiki miala wielkie uczulenie na ubranka w szpitalu bo byly chlorowane i pani doktor kazala kapac w krochmalu POLECAM skorka malenstwa jes mieciutka i gladka bez oliwek i cudow

Do góry